Celebrități care și-au etalat celulita pe Instagram

 Alina Dan
.

Cu Instagramul nu poți avea decât două tipuri de relație: de dragoste sau de ură. Pe de o parte, este locul perfect unde poți împărtăși cele mai frumoase momente din viața ta sau să fii mereu la curent cu evenimentele importante din viața prietenilor. Pe de altă parte, însă, Instagramul poate fi o lovitură puternică la adresa stimei de sine, din cauza miilor de fotografii editate care arată trupuri perfecte, locuri intangibile sau preparate culinare demne doar de un chef cu stele Michelin.

Tocmai de aceea devine deosebit de reconfortant să vezi celebrități precum Ashley Graham, Chrissy Teigen sau Hilary Duff care au îndrăzneala să își expună trupurile așa cum sunt în realitate, fără filtre sau alte trucuri de imagine. Iată, așadar, că timpurile se schimbă și în materie de tendințe pe Instagram, trupurile zvelte, fără celulită rămân un ideal, dar nu un must. Încep să fie apreciate acum și chiar inspiraționale siluetele imperfecte.

Iată câteva celebrități care și-au etalat celulita pe Instagram și au fost apreciate pentru asta:

Ashley Graham

Se pare că modelul nu a avut destul curaj să își expună trupul în totalitate, însă și-a fotografiat zona afectată de celulita. Se întâmpla în timpul unei vacanțe în Filipine, când a vrut să-și încurajeze prietenii virtuali să îi urmeze exemplul și să posteze fotografii reale cu ei: 'coapse, șolduri și celulită', a scris Ashley. 'Fac exerciții fizice. Îmi dau toată silința să mînânc sănătos. Mă simt bine în pielea mea. Nu îmi este rușine cu cei câțiva colăcei, cu coapsele generoase sau cu celulita… și nici ție nu ar trebui să îți fie' #frumusețedincolodemărime, #simtetebineînpieleata.

Hilary Duff

După ce a fost arătată cu degetul din cauza celulitei, pe când se afla în vacanță în Hawaii, Duff a luat atitudine și a postat pe Instagram o fotografie cu ea în costum de baie. În imagine se putea vedea în toată splendoarea pielea cu aspect de coajă de portocală. Hilary a dedicat această imagine tuturor mamelor care, ca și ea, se află în mod permanent sub lupa celor care nu au altceva mai bun de făcut decât să le analizeze fiecare imperfecțiune a corpului.

Amber Rose

Rose este una dintre celebritățile cu cele mai puține inhibiții în social media. Așa că filmulețul postat de ea pe Instagram și în care își arăta în cel mai mic detaliu atât celulita, cât și vergeturile apărute după naștere, nu doar că a devenit viral, ci s-a transformat într-un mesaj motivațional. Celulita și vergeturile nu sunt o rușine, mai ales după naștere, a fost mesajul ei. Filmul a fost ulterior retras, dar mesajul a rămas.

Kelly Rowland

La fel cum a făcut anterior și Ashley Graham în postarea ei de pe Instagram, Kelly Rowland a citat celebra piesă 'Humble', a lui Kendrick Lamar, atunci când a pus pe pagina sa o fotografie cu cu poteriorul ei acoperit de celululită. În textul postării, Rowland a subliniat că a dorit să le ofere fanilor o imagine cu ea neretușată.

Lena Dunham

Apariția pe care Lena Dunham a avut-o pe coperta revistei Glamour, în ianuarie 2017,  i-a lăsat pe toți muți de uimite. Nici măcar o tușă de Photoshop pe trupul ei! Alături de ea pe coperta numărului din ianuarie 2017, se aflau și colegele din serialul 'Girls'. Lena a pozat în pantaloni scurți, fanii putând observa astfel, în detaliu, celulita care i-a pus stăpânire pe coapse.

Imaginea a fost postată și pe pagina ei de Instagram, alături de mesajul: 'Astăzi, acest trup este pe coperta unei reviste ce va fi citită de milioane de femei. Fără Photoshop, talia mea este expusă în toată imperfecțiunea ei! Multumesc, @Glamour pentru că mi-ai lăsat celulita să își facă treaba!'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton