Vedete care urmează să devină mame

 Florentina Liutic
.

Anne Hathaway este însărcinată cu primul ei copil, actriţa americana completând astfel lista celebrităţilor care urmează să devină mame in viitorul apropiat.

 

Şi Chrissy Teigen a anunţat cu mare bucurie săptămâna trecută că este însărcinată cu primul ei copil, dupa numeroase încercari eşuate.

 

În Suedia, Prinţesele Victoria şi Sofia sunt, de asemenea însărcinate. Dacă pentru Prinţesa moştenitoare Victoria este vorba de al doilea copil, ea mai având o fetiţă, Sofia, căsătorită în această vară cu Prinţul Carl Philip, aşteaptă primul ei copil.

 

Kim Kardashian va deveni mama pentru a doua oară în preajma Crăciunului, starleta americana aşteptând cu nerăbdare să-şi aducă băieţelul pe lume, deoarece sarcina este insuportabilă pentru ea.

 

Căsătorită din 2009 cu afaceristul Jared Kushner şi mamă a doi copii, Ivanka Trump este însărcinată pentru a treia oară, ea anunţând vestea online.

 

Foto: Hepta

 

Anne HathawayAnne Hathaway

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton