Vedete care au devenit mame după 40 de ani. Ramona Bădescu a născut la 50 de ani

 Raiciu Adriana
.

Vedete care au devenit mame după 40 de ani. Tot mai multe femei devin mame după vârsta de 40 de ani, iar vedetele nu fac nici ele excepție. Unele s-au axat pe carieră, în timp ce altele s-au confruntat cu probleme de sănătate, fapt pentru care nu au putut aduce un copil pe lume până la acea vârstă. Iată sunt mamele eroine!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Vedete care au devenit mame după 40 de ani. Tot mai multe femei devin mame după vârsta de 40 de ani, iar vedetele nu fac nici ele excepție. În timp ce unele au decis să se axeze pe carieră și să pună viața personală de planul doi, la altele situația a fost mai dificilă, din cauza problemelor de sănătate.

mame-dupa-40-de-animame-dupa-40-de-ani

Ramona Bădescu, Cristina Cioran, Nadia Comăneci, Gabriela Cristea, Alessandra Stoicescu, Gabriela Cristea, Madonna sau Luminița Anghel, sunt doar câteva dintre vedetele care au decis să aducă pe lume un copil după ce au împlinit 40 de ani.

Citește și: „Au vrut să-l arunce la gunoi, nu voiau să-l bage în incubator, pe externare scria avort”. Cristina Bâtlan s-a luptat din răsputeri să salveze viața fiului ei, născut prematur la 5 luni și jumătate

Citește și: Abandonate de părinți! Vedetele de la noi care au crescut la orfelinat sau au fost înfiate!

Citește și:Puya și Melinda s-au certat la America Express. Ce gest a făcut artistul în plină stradă: „Mă agiți!’

Citește și:Mihaela Coșerariu, fosta soție a lui Mădălin Ionescu, s-a pozat în costum de baie, în zăpadă: „Albă ca…’

Vedete care au devenit mame după 40 de ani

Ramona Bădescu a devenit mamă pentru prima oară la 50 de ani. Ramona Bădescu a născut un băiețel perfect sănătos, la o clinică privată din Roma. Vedeta și-a ținut sarcina ascunsă până în ultimul trimestru și tot în secret a adus pe lume bebelușul.

Gabriela Cristea se numără și ea printre vedetele din showbiz-ul românesc care au dat naștere unui copil după vârsta de 40 de ani. Îndrăgita prezentatoare a născut prima fetița la 42, iar pe cea de-a doua la 45.

Cel mai greu mi-a a fost in  noiembrie anul trecut, atunci cand am ales sa nu mai intreprind nimic pentru a ramane insarcinata, dupa inca o tentative esuata! Cel putin atunci ziceam ca renunt la ideea de a fi mama! Ma gandeam ca gata, acolo se termina, si trebuie sa ma resemnez cu ideea ca  nu mai pot sa am copii! Anul trecut, am facut patru inseminari, adica, efectiv, de cate ori s-a putut fizic, pentru ca nu ai timp de mai multe!. Este foarte greu din punct de vedere medicamentos si din punct de vedere psihic pentru o femeie sa recurga la asa ceva! Este dur! A…OK, ca te ingrasi, ca mananci, etc, stii cum este, nici nu mai conteaza ca vin carcotasii si spun ca vai, nu mai arati nu stiu cum!”, povestea Gabriela Cristea, în urmă cu ceva ani.

Cristina Cioran a născut la 43 de ani

Cristina Cioran a născut prematur. Fetița ei trebuia să vină pe lume în luna septembrie a anului 2021, însă s-a născut mai devreme, la șapte luni de sarcină. La momentul respectiv, vedeta de televiziune a postat, cu ochii în lacrimi, un filmuleț care ne-a întristat pe toți. „Sunt puternică, și fetița mea este puternică. A venit mai devreme, însă. Rugați-vă pentru mine și pentru ea. Mai mult pentru ea!' , este mesajul transmis de Cristina Cioran, pe Instagram.

Nadia Comăneci, mamă la 44 de ani

Nadia Comăneci s-a căsătorit cu Bar Connor la vârsta de 35 de ani, iar la 44 de ani a devenit mamă pentru prima oară. Fosta gimnastă a adus pe lume un băiețel perfect sănătosă, pe care a decis să-l numească Dylan.

Suntem extrem de încântați. Pot să vă spun că atât Dylan, cât și mama lui se simt foarte bine”, a afirmat Bar Connor, imediat după nașterea soției sale.

Și Alessandra Stoicescu este o mamă eroină! A devenit mămică pentru prima oară la vârsta de 43 de ani, după ce a adus pe lume o fetiță, pe Sara Maria.

Luminița Anghel a născut la 43 de ani

După ce a adoptat doi copii, Luminița Anghel a rămas însărcinată la 43 de ani. Îndrăgita vedeta a născut un băiețel, iar despre venirea lui pe lume spune că a fost ca o minune de la Dumnezeu.

„Venirea pe lume a băieţelului nostru este cel mai important eveniment din viaţa mea de până acum, moment pentru care am ales o clinică de prestigiu unde calitatea serviciilor şi siguranţa mămicii şi a bebeluşului sunt garantate. Din prima clipă m-am simţit ca într-o mare familie, caldă şi primitoare. Mulţumesc medicilor specialişti care s-au ocupat de venirea pe lume a băieţelului meu”, a mărturisit Luminița Anghel, la scurt timp de la nașterea fiului ei.

Madonna, mamă la 42 de ani

Madonna avea 41 de ani, o fetiță și doi copii adoptați, în momentul în care a rămas însărcinată. Vedeta pop a adus pe lume atunci un băiețel, pe Rocco, alături de soțul ei de pe atunci, Guy Ritchie.

Și Simona Gherghe a devenit mamă pentru prima oară după vârsta de 40 de ani. Prezentatoarea de televiziune a născut pentru prima dată la 41 de ani.

„A venit pe lume Ana Georgia. E mică, frumoasă şi delicată. Şi mai important este sănătoasă. Are 2,3 kg , 48 de cm. A fost foarte vocală. Eu sunt ok, sunt la Terapie Intensivă. A fost totul perfect. S-a grăbit Ana a noastră’, a declarat Simona.

Gabriela Firea a născut la 42 de ani

Gabriela Firea a adus pe lumea cel de-al treilea copil la vârsta de 42 de ani. Zian Mihail, băieţelul ei, are un prenume inspirat de cel al Părintelui Arsenie Boca.

„Este un miracol! Nu ne imaginam că vom deveni din nou părinţi! Ne considărăm o familie binecuvântată!” a declarat proaspăta mămică într-un interviu.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton