Vedete care au renunțat la cariera din România pentru a fi alături de soții lor în străinătate. Acum duc o viață de invidiat

 Oana Pantazi
.

5 vedete care au renunțat la cariera din România pentru a fi alături de soții lor în străinătate. Deși aveau, la rândul lor, cariere de succes, Adelina Chivu, Raluca Lăzăruț, Magda Pălimariu, Anca Lungu și Irina Nicolae au ales să urmeze calea inimii și au renunțat la tot de dragul iubirii. În toate cele cinci cazuri s-a dovedit că a fost o alegere inspirată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Cele 5 vedete care au renunțat la cariera din România pentru a fi alături de soții lor în străinătate sunt Adelina Chivu, Raluca Lăzăruț, Magda Pălimariu, Anca Lungu și Irina Nicolae. E un act de curaj să renunți la tot ce ai realizat aici, cu atât mai mult atunci când ai o carieră de succes, bani, faimă și notorietate, însă pentru cele cinci vedete dragostea pentru partenerii de viață a cântărit mai mult. În ceea ce le privește, nu au ce regreta.

5 vedete care au renunțat la cariera din România pentru a fi alături de soții lor în străinătate. Adelina și Cristi Chivu

5 vedete care au renunțat la cariera din România pentru a fi alături de soții lor în străinătate. Adelina și Cristi Chivu, fostul căpitan al naționalei de fotbal și jucător la Inter Milano, sunt printre cele mai iubite și longevive cupluri din showbizul românesc. Fotbalistul și soția lui au împlinit, pe 6 iulie, 14 ani de când s-au căsătorit. Din dragoste pentru soțul ei, Adelina a renunțat la televiziune și s-a mutat alături de soțul ei în Italia. Vedeta a lucrat la Antena 1 și Antena 3, unde a prezentat știrile sportive.

Pe 12 februarie 2009, a venit pe lume Natalia, prima lor fiică, care urmează să împlinească 14 ani. Cea de-a doua fiică a cuplului s-a născut pe 4 noiembrie 2010 și recent a împlinit 12 ani.

„Lucrul pe care l-am dorit întotdeauna a fost să mă căsătoresc, să am o familie și să ținem foarte mult unul la celălalt. Adelina este foarte atentă la detalii, este motorul familiei noastre și sunt bucuros că am întâlnit-o și că o am alături de mine în fiecare clipă’, spunea Cristi Chivu, la începuturile relației cu soția lui.

screenshot-2020-07-07-17.14.16screenshot-2020-07-07-17.14.16

Raluca Lăzăruț și Horațiu Boieriu

5 vedete care au renunțat la cariera din România pentru a fi alături de soții lor în străinătate. A devenit cunoscută atunci când a apărut în calitate de concurentă în show-ul „Big Brother', în anul 2004. Ulterior, a fost una dintre cele mai îndrăgite vedete de televiziune de la noi. A apărut la Superbingo Metropolis în anul 2010, apoi la pupitrul știrilor de la Kanal D. Însă, în urmă cu mai bine de șapte ani, vedeta a decis să plece din țară și s-a mutat la Chicago. Iar cel care a convins-o să facă acest pas important este Horațiu Boieriu, un antreprenor în vârstă de 40 de ani și deținătorul uneia dintre cele mai mari reviste auto online din lume. Soțul Ralucăi Lăzăruț este și strateg în zona digitală, conform libertateapentufemei.ro.

Cei doi s-au căsătorit în 2015, iar nași le-au fost Adelina și Crsiti Chivu. Raluca Lăzăruț, în vârstă de 39 de ani, a născut pentru prima oară în anul 2020, atunci când a venit pe lume o fetiță, pe nume Gemma. Anul acesta, la final de octombrie, a adus pe lume un băiețel, pe nume Enzo. Cât despre situația ei financiară…

„Indiferent cum ai privi-o sau cum ai ambala-o, discuția despre nivelul și situația financiară a cuiva e întotdeauna delicată, iar faptul că ajung să descriu sau să dau amănunte despre lifestyle-ul meu mi se pare neelegant total. Sunt foarte bine pe toate planurile, și o zic cu toată sinceritatea, conștientă fiind că sună searbăd și plicticos. Dar e adevărat, sunt într-o etapă în viață în care nu trebuie să fac niciun compromis. De niciun fel”, spunea Raluca Lăzăruț, în urmă cu doi ani, pentru VIVA!

Irina Nicolae și Marius Vizer

5 vedete care au renunțat la cariera din România pentru a fi alături de soții lor în străinătate. În 2015, pe contul său de socializare, Irina Nicolae (43) făcea primele declarații despre nunta cu Marius Vizer (63), preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo. În data de 2 octombrie, cei doi îndrăgostiți și-au unit destinele într-o catedrală din Moscova, iar pe 4 octombrie a avut loc cununia religioasă, la o biserică din Budapesta.

Citește și: Fulgy a fost condamnat la doi ani de închisoare pentru tâlhărie.Sentința este definitivă

Citește și: Mama lui Culiță Sterp, adevărul dureros despre tatăl celor 4 copii ai săi: „Ne-a părăsit acum opt ani. Stă cu o femeie. Eu încă îl mai aștept

Citește și: Anamaria Prodan vrea să candideze la președinția României:Am ieșit la luptă

Citește și: Giulia Anghelescu, secretul relației cu Vlad Huidu, după 10 ani de căsnicie:„Ăsta e motivul pentru care suntem un cuplu atât de…’

„A fost cea mai intensă, dar şi cea mai frumoasă săptămână din viaţa noastră. Pe 2 octombrie ne-am unit destinele într-o catedrală din Moscova şi în 4 octombrie, la biserica românească din Budapesta. A fost aşa cum am visat… O nuntă simplă, elegantă, rafinată, fiind înconjuraţi de familie şi prieteni veniţi din toate colţurile lumii…’, a scris, la vremea respectivă, Irina Nicolae pe Instagram.

La trei ani după nuntă, cei doi au devenit părinții adorabilei Scarlett Maria, care pe 2 februarie va împlini 5 ani. Cuplul locuiește la Budapesta, unde influentul om de afaceri are o reședință superbă.

Anca Lungu și Harry Arampatzis

5 vedete care au renunțat la cariera din România pentru a fi alături de soții lor în străinătate. Prezentatoarea TV a fost căsătorită prima dată cu Octavian Rusu, pe vremea când aceasta avea 20 de ani. Anca și Ștefan Lungu s-au căsătorit în secret în anul 2014 și au divorțat la sfârșitul lunii iunie 2017. Un an mai târziu, vedeta în vârstă de 37 de ani, pleca de la pupitrul Observatorului (Antena 1) pentru a-și încerca norocul în dragoste alături de Harry Arampatzis, un milionar grec care are afaceri în domeniul cosmeticelor, pe care l-a întâlnit la doar 6 luni de la divorț și alături de care s-a mutat definitiv la Nisa.

Vedeta are o fetiță, Natalia, din mariajul cu Ştefan Lungu, şi un băieţel, Georgios, cu Harry Arampatzis, venit pe lume în anul 2018. Fiul cuplului a fost botezat de Andreea Berecleanu și de soțul ei, medicul estetician Constantin Stan.

Magda Pălimariu și Ionuț Erikssen

5 vedete care au renunțat la cariera din România pentru a fi alături de soții lor în străinătate. În urmă cu un an, Magda Pălimariu și Ionuț Eriksen, președintele Camerei de Comerț din Norvegia, s-au căsătorit, în secret. În ziua în care a împlinit 43 de ani (20 august 2022) fosta prezentatoare a rubricii Meteo de la PRO TV a devenit mamă de băiat.

Magda Pălimariu este, fără doar și doar și poate, o femeie extrem de fericită. Și are toate motivele din lume! La scurt timp după ce s-a căsătorit cu alesul inimii ei, vedeta de la PRO TV a rămas însărcinată, iar acum are un băiețel în vârstă de 2 luni și se pregătește de botez.

Magda Pălimariu și soțul ei, Ionuț Eriksen, au ales ca nașii de botez ai fiului lor să facă parte din familie. Aceștia sunt nimeni alții decât părinții lor spirituali, care i-au cununat în urmă cu câteva luni.

„Știm că nașii vor fi tot părinții noștri spirituali care ne-au cununat și au fost alături de noi mereu, însă nu ne-am decis dacă botezul bebelușului va avea loc aici sau în România’, a spus Magda Pălimariu, în exclusivitate, pentru revista VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton