Vasile Muraru, discurs emoționant la priveghiul lui Alexandru Arșinel: "E acum sus în cer, alături de doamna Stela Popescu, și de alții, și-i bucura pe îngeri"

 Dumba Gabriela
.

Vasile Muraru este cel care se ocupă de înmormânatarea lui Alexandru Arșinel, ca un ultimul omagiu adus prietenului cu care a împărțit scena o viață întreagă. Vasile Muraru și-a anulat toate spectacolele din aceste zile și se ocupă exclusiv de conducerea pe ultimul drum a regretatului Alexandru Arșinel.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vasile Muraru, coleg de breaslă și unul dintre cei mai buni prieteni ai actorului, i-a adus un ultim omagiu la Teatrul de Revistă Constantin Tănase, al cărui director este în prezent. El l-a înlocuit pe Alexandru Arșinel la începutul anului 2019, atunci când fostul partener de scenă al Stelei Popescu a renunţat la funcţia de manager.

muraru arsinelmuraru arsinel

Vasile Muraru, discurs emoționant la priveghiul lui Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel s-a stins din viață joi, 29 septembrie, la vârsta de 83 de ani. Bunul său prieten, Vasile Muraru, i-a adus un ultim omagiu în fața Teatrului de Revistă „Constantin Tănase'.

„Pentru noi a însemnat foarte mult, am mai spus-o. Ca și pentru acest teatru pe care l-am condus exemplar. Cea mai frumoasă amintire cu el vine de la un turneu făcut cu ani în urmă în Spania.

Românii așteptau autocarul cu noi cu două, trei ore înainte de spectacol. Și ne-au aplaudat ca la finalul unui show de zile mari. Ne va lipsi enorm…

Ne-a bucurat și pe noi, colegii lor, dar și pe spectatori, de fiecare dată. Am lăsat totul deoparte și ne-am adunat în jurul său, pentru un ultim omagiu.

Ar fi trebuit sa joc la Reghin în seara asta, dar lumea va înțelege de ce lipsim… Alexandru Arșinel e acum sus în cer, alături de doamna Stela Popescu, și de alții, și-i bucura pe îngeri. Sper să aibă grijă și de noi, cei rămași pe pământ!', a declarat Vasile Muraru, în fața Teatrului de Revistă „Constantin Tănase', potrivit impact.ro.

În același loc, în 2017, era organizat priveghiul Stelei Popescu și Alexandru Arșinel, dărâmat de durere, a rostit un discurs de adio, pentru cea care îi fusese parteneră de scenă.

Citește și: Avocatul preotului Visarion Alexa neagă existența altor cinci plângeri pentru agresiune sexuală:„Nu știu în ce măsură sunt reale’

Citește și: Corina Caciuc și Anamaria Prodan au aceleași gusturi la bijuterii scumpe.Cum a fost surprinsă iubita lui Laurențiu Reghecampf, în oraș

Vasile Muraru se ocupă de înmormântarea lui Alexandru Arșinel

Vasile Muraru a fost cel care a anunțat că sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Alexandru Arșinel va fi adus la teatru în cursul după-amiezii de vineri, acolo unde oamenii care l-au apreciat și iubit îi vor putea aduce un ultim omagiu.

M-a sunat Cristi, băiatul cel mic al lui Arșinel, acum 40 de minute. Vă dați seama, au început telefoanele, televiziunile, actori, care au spus, ‘nu, nu cred ca s-a întâmplat asta…!

Ce să vă spun… Am un gol în suflet. A însemnat enorm pentru tagma actoricească.Felul în care se implica în toate… A fost un om foarte responsabil… și ca director de teatru și ca actor, dar și ca om!. Eu mă voi ocupa de înmormantare.

Inițial îl vom duce acasă, după care, oricum deja am început pregătirile, va ajunge la teatru. Acolo oamenii îi pot aduce un ultim omagiu!Dumnezeu sa-l odihnească!’, a declarat Vasile Muraru după ce a aflat că prietenul său s-a stins.

Alexandru Arșinel va fi înmormântat duminică, 2 octombrie, la Cimitirul Bellu din Capitală, actorul alegându-și locul de veci încă din anul 2015.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton