Vasile Muraru a împlinit 66 de ani. Ce spune actorul despre familia lui: "Când ne certam, încercam să fac uz de..."

 Dumba Gabriela
.

Vasile Muraru a împlinit 66 de ani pe data de 14 noiembrie. Cu ocazia zilei sale de naștere, Vasile Muraru a acordat un interviu în care a dezvăluit care este secretul căsniciei sale de durată, cum se înțelege cu copiiii, ce regrete are și cum l-a cunoscut pe regretatul său coleg de scenă, Nae Lăzărescu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Îndrăgitul actor de comedie și-a aniversat astăzi, 14 noiembrie, cei 66 de ani. Are o carieră impresionantă în spate și continuă să fie în atenția publicului, prin numeroasele proiecte profesionale, fiind manager și actor al Teatrului de Revistă.

7d1c-e1ad-4c93-8b9d-31082c6ad8ec7d1c-e1ad-4c93-8b9d-31082c6ad8ec

Vasile Muraru a împlinit 66 de ani. Care este secretul căsniciei sale de lungă durată

Vasile Muraru are o carieră impresionantă în spate și continuă să fie în atenția publicului, prin numeroasele proiecte profesionale, fiind manager și actor al Teatrului de Revistă.

În plan personal, Vasile Muraru trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Marinela, de profesie medic. Cei doi s-au căsătorit în 1979 și vreme de peste patru decenii au fost împreună la bine și la greu. Cuplul are doi copii, pe Maria și Costin Muraru.

Într-un interviu acordat pentru Fanatik, actorul recunoaște că a avut noroc cu o soție deosebită, care i-a crescut și educat pe copii într-un mod armonios. Totodată, Vasile Muraru a dezvăluit și care e secretul căsniciei sale de lungă durată, alături de Marinela.

„Eu am fost mai mereu plecat, mai ales după Revoluție, veneam o dată la zece zile acasă ca să joc la teatru. Vara stăteam mai mult împreună. Într-o căsnicie nu e numai soare și vreme bună, apar tot felul de discuții.

Dar dacă există înțelegere și vorbe bune poți să treci peste orice. Familia și copiii trebuie să primeze. Când ne certam mai încercam să fac uz de talentul meu actoricesc, iar soția îmi spunea că nu sunt pe scenă și mă întreba dacă e cazul să-și ia bilet la ‘reprezentație', a glumit actorul.

„Nu am fost sever niciodată, Doamne Ferește, și ei au înțeles. Când erau mici făceau tot felul de năzbâtii, dar nu foarte grave', a mai continuat Vasile Muraru în interviu.

Citește și: Anunțul făcut de Paula Seling, după ce a divorțat de Radu Bucura:„După o grămadă de planuri…’

Citește și: Ce spunea Paula Seling despre căsnicia cu Radu Bucura și copii, acum două luni:„Am datoria de a transmite mai departe tot ce am primit’ / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată soacra lui Florin Dumitrescu.Și-a sărbătorit ziua de naștere în restaurantul lui Cătălin Scărlătescu

Prin ce clipe dificile a trecut Vasile Muraru până la cei 66 de ani

Actorul a suferit când o parte din persoanele dragi sufletului său s-au stins din viață, însă și-a găsit resursele necesare pentru a trece peste obstacole. Cât despre regrete, Vasile Muraru și-ar fi dorit să petreacă mai mult timp alături de familia sa.

„Când au început să plece bunica, bunicul, apoi tata. A trebuit să merg mai departe, m-am luat cu treabă și am realizat că viața merge înainte, iar timpul trece foarte repede.

Aș repara greșelile de comportament. Îmi amintesc că mai făceam mofturi cu părinții, eram un alintat. Atunci nu am realizat, nici în adolescență. Aș sta mai mult cu familia, cu copiii pentru că timpul trece și este cel mai mare dușman al omului', a povestit Vasile Muraru pentru publicația menționată.

Ce spune Vasile Muraru despre partenerul său de scenă, regretatul Nae Lăzărescu

„Fusesem la Cassandra pentru spectacolele de absolvire. Au venit directorii de teatru și eu m-am dus la Comedie. Acolo directorul mi-a spus că veniseră și cei de la Revistă. Primul om cu care m-am întâlnit în drum spre biroul directorului a fost Nae Lăzărescu, pe care îl imitam de mult.

Am jucat un spectacol, ne-a pus Dinescu să facem unul împreună, și așa am devenit un nou cuplu pe Calea Victoriei. Eu voiam să fac film, nu teatru, dar, după Revoluție, Bițu Fălticineanu a decis să facă un spectacol și m-a chemat și pe mine.

A venit și Nae și așa am rămas împreună', a declarat Nae Lăzărescu pentru Fanatik, despre cum și-a cunoscut partenerul de scenă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton