Valentina Pelinel, transformare spectaculoasă după ce a slăbit. Ce trucuri de frumusețe folosește: „Mi-am propus să ajung la silueta mea de model”

 Dumitrache Laura
.

Valentina Pelinel, transformare spectaculoasă după ce a slăbit. Valentina Pelinel continuă să arate incredibil de bine. În vârstă de 41 de ani, soția lui Cristi Borcea a vrut cu orice preț să ajungă la silueta de model de odinioară. Vedeta s-a luptat mult timp să slăbească patru kilograme, iar acum a reușit. Frumoasa blondină are un stil de viață sănătos și face mult sport.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Valentina Pelinel, transformare spectaculoasă după ce a slăbit. Valentina Pelinel a dezvăluit care sunt trucurile sale de frumusețe. Soția lui Cristi Borcea s-a transformat complet după ce a slăbit patru kilograme. Vedeta a adus pe lume trei copii, pe Milan și gemenele Rania și Indira. Valentina a reușit să ajungă din nou la silueta de invidiat de odinioară.

ValentinaValentina

Valentina a dezvăluit cum a reușit să slăbească patru kilograme, dar și care sunt trucurile sale de frumusețe. Fostul model a declarat cu mândrie că a reușit să scape de kilogramele în plus care nu îi dădeau pace. Soția lui Cristi Borcea este fericită că și-a recăpătat formele de model de altădată.

Citește și: Valentina Pelinel și Cristi Borcea, vacanță de vis în Italia. Au plecat fără copii:„Momente pentru care trăim'

Citește și: Nasrin Ameri s-a căsătorit religios. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au fost nași:„A fost perfect'

Citește și: Horia Moculescu a fost internat în spital. Cum se simte acum:”Cu anul nașterii mă confrunt…”

Citește și: Mircea Badea, reacție dură în scandalul dopajului Simonei Halep:”I-a vârât nevasta lui Mouratoglou în salata de boeuf?”

Valentina Pelinel, transformare spectaculoasă după ce a slăbit

Valentina Pelinel este una dintre cele mai frumoase prezențe feminine din showbiz-ul românesc. Vedeta în vârstă de 41 de ani arată incredibil de bine. Soția lui Cristi Borcea a reușit să slăbească 4 kilograme, deși recunoaște că s-a chinuit mult timp pentru a scăpa de ele. Valentina este foarte mândră acum de silueta sa și a dezvăluit cum a reușit să slăbească.

„Le-am trimis la plimbare, nu că le-am ținut sub control, kilogramele. Erau 3-4 kilogramele cu care mă luptam de câțiva ani.Eu fac sport aproape în fiecare zi, dar problema intervenea la alimentație și atunci, mi-am propus să ajung la silueta mea de model. Și mi-a ieșit până la urmă', a declarat Valentina Pelinel pentru Antena Stars.

Care sunt trucurile de frumusețe folosite de Valentina Pelinel

Valentina și soțul ei, Cristi Borcea, sunt foarte atenția la imaginea lor. Vedeta a declarat că amândoi folosesc o gamă variată de produse de îngrijire și că le place să testeze orice este nou.

„Am grijă în general. Îmi place să folosesc foarte mult produse. Sunt adepta încercării produselor noi. Îmi place să aflu informații, să fiu prima care știe despre toate.Acasă folosim foarte multe fiole, seruri de la branduri cunoscute și foarte multe măscuțe', a mai spus Valentina Pelinel.

Valentina Pelinel: „Fața ne dă de gol”

Soția lui Cristi Borcea a dezvăluit că are un ten sensibil și că atunci când consumă alimente nepotrive, acestea îi lasă urme pe chip. Fostul model este foarte atent la alimentele pe care le consumă și consideră că fața unei persoane arată totul.

„Uneori se vede pe fața mea dacă am mâncat ceva ce nu trebuia. Bine, se vede și pe corp în timp, dar aici să zici că am ținut în frâu în ultima vreme.Din păcate, pe fața noastră se vede tot, tot ce simțim, tot ce mâncăm, tot stresul. Fața ne dă de gol, n-ai ce să ascunzi', a susținut Valentina Pelinel.

Valentina Pelinel s-a căsătorit cu Cristi Borcea în 2018 și au împreună trei copii, pe Milan și gemenele Rania și Indira. Cei doi au o relație armonioasă, iar vedeta i-a fost alături fostului acționat de la Dinamo, în perioada în care a fost în închisoare.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton