Valentina Pelinel și Cristi Borcea, vacanță exotică la început de an! Cum s-au fotografiat pe plajă, de ziua afaceristului

 Cica Cristina
.

În urmă cu câteva zile, omul de afaceri Cristi Borcea a împlinit 50 de ani, iar Valentina Pelinel a postat primele imagini de la ziua sa. Cei doi au sărbătorit, romantic, la plajă.

Cristi-Borcea-si-Valentine-PelinelCristi-Borcea-si-Valentine-Pelinel

Dacă de ziua Valentinei Pelinel, care a împlinit 39 de ani pe 8 decembrie, cei doi au avut o escapadă romantică în Italia, la Florența, de ziua lui Cristi Borcea, ei au ales, cel mai probabil, o destinație exotică. Nu au vrut o petrecere în stil mare, ci au mizat pe discreție.

Într-o imagine postată de Valentina Pelinel pe rețelele de socializare, cei doi afișează un zâmbet larg și par sa se simtă extrem de bine unul în compania celuilalt, scrie spynews.ro.

Singuri pe plajă de ziua ta', a scris Valentina Pelinel, care a pus o serie de hashtag-uri drăgăstoase.

Cristi Borcea a împlinit 50 de ani pe 17 ianuarie.

Mihaela Borcea, mesaj pentru fostul soț

Chiar dacă sunt divorțați de mult timp, Mihaela și Cristi Borcea au rămas în relații bune, motiv pentru care fosta soție a și transmis un mesaj calduros pentru afacerist.

Pentru că azi e o zi specială pentru tine, iți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, multă sănătate și Dumnezeu să te călăuzească și să îți oranduiasca totul cum este mai bine pentru tine!' a spus Mihaela Borcea.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton