Valentina Pelinel, declarații neștiute despre trecutul ei: "Mi-am lăsat școala ca să fac bani..."

 Raiciu Adriana
.

Valentina Pelinel este una dintre cele mai cunoscute vedete din țara noastră. Fost model internațional, soția lui Cristi Borcea a defilat pe cele mai mari podiumuri ale lumii și a lucrat mult până în a ajuns în acest punct al carierei sale. În cadrul unui podcast, blondina a vorbit deschis despre trecutul ei și cât de multe sacrificii a făcut. Iată declarațiile vedetei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Viața Valentinei Pelinel nu a fost tot timpul așa. A fost nevoită să își întrețină familie, așa că a început să muncească de la o vârstă destul de fragedă, dinainte de a împlini 18 ani. Invitată la podcastul „Ameritat cu Nasrin', soția lui Cristi Borcea și-a deschis sufletul și a vorbit deschis despre trecutul ei și despre sacrificiile pe care a fost nevoită să le facă.

pelinel-valentinapelinel-valentina

„Odată ce am ieșit din țară am început să câștig bani, să fiu independentă, să ajut în felul meu, dar pentru noi nu a fost ușor. Tatăl meu a murit când eu aveam 15 ani și jumătate, apoi eu am câștigat Top Model România la câteva zile după decesul lui. Și de acolo a început să mi se schimbe viața. Tot ce se întâmplă rău nu e de la Dumnezeu. A fost greu ca și copil să înțelegi așa ceva. În situația în care ne-am trezit imediat mi-a oferit Dumnezeu ceva care să mă țină echilibrată. Pentru că eu îmi doream și visam să devin manechin', a declarat soția lui Cristi Borcea.

Citește și: Cum reușește Valentina Pelinel să-l țină pe Cristi Borcea lângă ea: „Libertatea pe care o acorzi…'

Citește și: Băiatul cuplului Valentina Pelinei – Cristi Borcea a împlinit 5 ani

Citește și: Oana Pellea, mesaj emoționant în memoria tatălui său, Amza Pellea:'Dorul mă arde zi de zi'

Citește și: Viorica Vodă a povestit un episod traumatizant, după discursul de la Premiile GOPO:'Regizorul mi-a smuls pur și simplu sutienul de pe mine, cu toată echipa de față!'

Valentina Pelinel, declarații neștiute despre trecutul ei

După ce a câștigat Top Model România, la doar câteva luni de la moartea tatălui său, viața i s-a schimbat complet. La vârsta de 17 de ani, Valentina Pelinel deja lua calea străinătății și avea contracte importante de onorat.

„Îmi doream foarte mult să plec, am plecat fără nimic, dar mi se face frică când mă gândesc pentru mine persoana de atunci. Am riscat. Era inconștiența vârstei, nu ești atât de pragmatic și de calculat. N-am avut niciun plan să plec din țară. Eram în al doilea an de liceu lângă Rodica, colega mea, lângă mama, care rămăsese fără tata, lângă sora mea mai mică.

Am câștigat Top Model România în 1996, după care m-a chemat doamna Zina în echipa ei de fete cu care făcea prezentările prin țară. Mergeam la contractări cu trenul în gașcă de fete, în diferite localități din țară în care se făceau prezentări de modă. Diverse case de modă își prezentau produsele. Nu eram decât noi, în toată țara. Atât', a dezvăluit Valentina Borcea, relatează Fanatik.

„Mi-am lăsat școala ca să fac bani”

Pentru că a plecat la o vârstă atât de fragedă din România, soția fostului acționar de la Dinamo a precizat că a fost nevoită să termine școală în New York, acolo unde a locuit mai multe de zece ani. A urmat și cursurile Facultății de Marketing din Cornwell și a obținut diploma de licență cu brio.

Mi-am lăsat școala ca să fac bani, să fiu independentă, să-mi ajut familia. Păi, asta trebuie să fie o laudă, nu o judecată. M-am dus să muncesc, să-mi fac un viitor. Dacă nu prindeam trenul ăsta când mi-a ieșit în cale poate nu-l prindeam niciodată. Studiam 5-6 ore pe zi ca să termin liceul în America. Dar îmi place să învăț și învăț în continuare despre orice. Am răbdare că am lăsat ceva neterminat. Eu am făcut liceul de la 0. Și am studiat 5 ani și mi-am luat diploma. Am absovit și Facultatea de Marketing din Cornwell', a conchis în podcastul Ameritat cu Nasrin, Valentina Borcea.

sursă foto- Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton