Valentina Pelinel, declarație de dragoste emoționantă pentru Cristi Borcea. Ce spune despre tatăl copiilor ei

 Oana Pantazi
.

În pofida greutăților întâmpinate de-a lungul relației, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au trecut testul timpului și formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea mondenă. Au trei copii superbi și par să se iubească mai mult ca niciodată. Iată ce spune vedeta despre bărbatul care o iubește de mai bine de zece ani, iar de trei ani îi este soț în acte.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Valentina Pelinel și Cristi Borcea sunt unul dintre cuplurile care au o relație de invidiat. Indira, Rania și Milan, cei trei copii superbi ai lor completează în cel mai fericit mod această frumoasă poveste de dragoste, care se desfășoară cu aceeași intensitate de ani buni, în pofida problemelor pe care le-au depășit. Recent, Valentina a trecut print-o operație de ligament încrucișat, în urma unui eveniment nefericit petrecut la schi, acum opt ani, iar soțul ei și cei trei copii ai lor i-au fost alături mai mult ca niciodată.

Valentina-Pelinel-declaratie-dragoste-Cristi-Borcea-Valentina-Pelinel-declaratie-dragoste-Cristi-Borcea-

Valentina Pelinel, declarație de dragoste pentru Cristi Borcea

În 2021, Valentina Pelinel nu doar că a trecut, la fel ca noi toți, prin pandemie, care a afectat-o pe plan profesional, dar s-a confruntat și cu o operație delicată la picior… Cu toate acestea, soția lui Cristi Borcea mărturisește că este recunoscătoare pentru tot ce a primit de la viață.

„2021 nu a fost neapărat un an ușor, astfel încât îmi doresc ca în anul următor să îmi concentrez toată atenția pe familia mea, pe sănătatea mea și pe ce îmi face viața liniștită și fericită. Sunt recunoscătoare pentru tot ce am și primesc de la viață și intenționez să mă bucur de fiecare zi”, a spus ea pentru ciao.ro.

Valentina a mărturisit că pe parcursul recuperării după operație, atât Cristi, cât și cei trei copii, Indira, Rania și Milan, i-au fost alături în permanență, cu atât mai mult cu cât s-a deplasat în cârje o bună bucată de vreme.

Citește și: Cine e bărbatul alături de care Alexandra Stan s-a afișat la trei luni de la divorț. Se zvonește că ar fi noul ei iubit

Citește și: Regizorul Jaime Osorio Márquez a murit prin sinucidere asistată. Avea 46 de ani

Citește și: Care a fost ultima dorință a lui Victor Socaciu și unde va fi înmormântat. Marina Almășan: „Voia să…

Citește și: Mihai Trăistariu a făcut scandal la Eurovision și NU mai participă în 2022: „Din acest motiv absentez'

Provocată să-i facă o declarație de dragoste soțului ei la final de an, Valentina Pelinel a vorbit în termeni elogioși despre relația ei cu Cristi Borcea, alături de care, spune ea, face echipa perfectă.

„Ne doresc să ne bucurăm de ce am construit împreună și să reușim să ne unim forțele pentru că tot ceea ce ne-am propus să se realizeze și în continuare. Amândoi suntem conștienți că toate ies așa cum ne dorim atunci când facem o echipă și ne bazăm pe un parteneriat solid”, a mai mărturisit ea pentru sursa citată.

„Cadoul cel mai important este familia”

Recent, Valentina Pelinel a împlinit 41 de ani și a povestit că Cristi Borcea i-a organizat o petrecere aniversară cu prietenii apropiați. Extrem de discretă, aceasta nu a vrut să spună ce cadou a primit de la soțul ei, însă a dezvăluit totuși că a fost cel mai valoros. Pentru Valentina Pelinel însă darurile cele mai de preț nu sunt cele de natură materială, după cum a mărturisit.

„Cristi mi-a organizat o mică petrecere, alături de prietenii noștri apropiați. Am primit multe cadouri frumoase, cel mai valoros fiind evident cel din partea soțului meu. Pentru mine vârsta este doar o cifră, contează cum te simți, cum trăiești viața, ce bucurii mici și simple găsești în tot ceea ce faci. Cadoul cel mai important este familia și liniștea mea, pe care le găsesc acasă, lângă ai mei”, a mai spus Valentina pentru ciao.ro.

Pe 8 decembrie, chiar de ziua ei, Valentina Pelinel a postat pe contul de socializare o imagine de colecție, alături de soțul ei, Cristi Borcea. În fotografie, cei doi zâmbesc larg și se țin în brațe, iar în dreptul pozei, ea a postat și un mesaj emoțioanant. A făcut o retrospectivă a anului, scoțând la iveală detalii inedite.

2021 a fost un an plin de provocări pentru mine, un an în care am ieșit din zona de confort mai des ca oricând. Cu suișuri și coborâșuri, ca totul în viață. Iar la finalul acestui an, în ziua în care împlinesc 41 de ani, înțeleg și simt cu adevărat ce înseamnă să fii recunoscător.

Pentru viața mea, pentru sănătatea mea, pentru familia și prietenii mei, pentru fiecare dimineață în care avem o nouă șansă. O șansă să facem lucrurile bine, corect, înțelept, dar și cu mult entuziasm. Pentru că timpul nu curge decât într-o singură direcție, iar viața este făcută pentru a fi trăită mai mult și gândită mai puțin. Vă doresc tuturor o zi plină de iubire și recunoștință‘, a scris Valentina Pelinel pe contul ei de Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton