Văduva lui Vladimir Găitan, mesaj tulburător la 40 de zile de la moartea actorului. Ce a anunțat Tünde

 Laciu Andreea
.

Văduva lui Vladimir Găitan, Tünde, suferă cumplit după decesul marelui actor. S-au cunoscut în anul 1974 și s-au îndrăgostit la prima vedere. După doar trei luni, și-au unit destinele în fața ofițerului de stare civilă. Cele mai frumoase zile din viața lor au fost chiar în timpul Sărbătorilor de iarnă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pot spune cu naturaleţe că am fost una dintre cele mai longevive perechi din lumea filmului românesc. Şi ca poveste de dragoste, dar şi ca un fapt real, deşi poate banal, fiindcă nu am ieşit în evidenţă. Nici nu ne-am dorit asta, iar dacă Vladimir avea o suferinţă, o aducea acasă şi o împărţeam, în tăcere. Îmi amintesc ca ieri de prima noastră întâlnire, din toamna anului 1974, de lângă Arad, oraşul meu de suflet.

Se turna acolo pelicula, la care lucra şi el. Ne-am plăcut din prima clipă, aşa că în circa trei luni eram în faţa ofiţerului stării civile. Nu voi uita niciodată: pe 26 decembrie ne-am căsătorit civil, pe 28 în catedrala catolică din Arad, fiindcă mi-am dorit să fac asta de când mă ştiu, iar apoi am petrecut împreună Revelionul şi restul Sărbătorilor de iarnă', a declarat Tünde Găitan, pentru playtech.ro.

actorul-vladimir-gaitanactorul-vladimir-gaitan

Ce meserie a avut Tünde, văduva lui Vladimir Găitan

Chiar dacă ea a lucrat toată viața în domeniul sportului, ca profesor, Tünde Găitan l-a înțeles pe soțul ei. De altfel, și el a făcut sacrificii pentru ca relația lor să meargă. Au trecut și peste diferențele religioase, totul de dragul iubirii care i-a unit.

Nu am avut niciodată motive de dispute din acest motiv. De Crăciun mergeam şi la catedrala catolică, cu colindele ei minunate, şi la cea ortodoxă. La fel de Paşti sau de alte sărbători. Iar la el acasă, în Suceava, vizitam deseori mânăstirile minunate din zonă'.

Tünde se pronunţă greu. Şi recunosc, uneori mai glumeam pe seama pronunţiei acestuia. Aşa că mi-a spus doamna Bobiţă, poreclă care mi se trage de la fratele meu, şi el actor de meserie, dar la Budapesta, care când eram mică îmi îndesa gura cu bomboane şi mă punea să pronunţ cuvinte. Aşa am rămas până azi pentru cei dragi, doamna Bobiţă!', a mai povestit ea.

Citește și: Drama lui Vladimir Găitan. Regretatul actor și soția lui au pierdut 7 copii: „Mi-am dorit atât de mult încât n-am conceput să fiu un tată sever”

Citește și: Emily Burghelea este însărcinată în luna a șaptea. Primele imagini cu burtica de gravidă: 'Surpriză!'

Citește și: Vladimir Găitan și soția lui, Tunde, poveste de dragoste ca-n filme: „M-am îndrăgostit la prima vedere și în trei luni ne-am căsătorit”

Citește și: Alex Bodi și-ar fi bruscat fosta soție în fața fiicei lor. De la ce a pornit scandalul: „Vom urma calea legală”

Care a fost ultimul cuvânt rostit de Vladimir Găitan

Văduva lui Vladimir Găitan avea planuri mari de viitor, dar totul a rămas doar un vis. Cutremurător care au fost ultimele vorbe ale îndrăgitului actor.

Ne făcusem planul de a merge împreună în Grecia, alături de nepoţica noastră, Amelia Grace, de care îi era din ce în ce mai dragă. N-am mai apucat să o facem cu toată nebunia din jur. Dar Vladimir a apucat să-şi ia la revedere de la cei dragi, iar cu vreo cinci zile înainte să se stingă a vorbit inclusiv cu nepoata. Iar ultimul său cuvânt a fost Gloria, numele fiicei noastre, pe ea a strigat-o', a adăugat Tünde Găitan, pentru sursa citată anterior.

Ce boală l-a ucis pe Vladimir Găitan. S-a luptat zeci de ani cu suferința

Actorul s-a chinuit cumplit până în ziua în care s-a stins din viață. A ținut totul ascuns, fără ca fanii lui să bănuiască ce coșmar trăiește. S-a luptat timp de 30 de ani cu o afecțiune gravă a sângelui. Aceasta a fost declanșată de explozia de la Cernobîl.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton