„Când știa toată țara că e în stare gravă în spital, nu i-a păsat de el”. Văduva lui Victor Socaciu răspunde acuzațiilor Marinei Almășan. De cât timp nu mai vorbea artistul cu fiul său / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Văduva lui Victor Socaciu răspunde acuzațiilor Marinei Almășan. Văduva lui Victor Socaciu face declarații neașteptate, după ce Marina Almășan ar fi atacat-o în repetate rânduri. Impresara Brândușa Simion reacționează și ține să lămurească anumite aspecte. Într-un interviu pentru viva.ro, femeia care i-a fost alături celebrului cântăreț în ultimii ani din viață face declarații surprinzătoare despre Marina Almășan, dar și despre relația lui Victor Socaciu cu fiul său.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Văduva lui Victor Socaciu răspunde acuzațiilor Marinei Almășan. Văduva Victor Socaciu, Brândușa Simion, face declarații exclusive, după ce Marina Almășan ar fi atacat-o în mai multe rânduri. Impresara susține că Marina Almășan ar fi inventat numeroase povești, care l-ar fi durut pe artist. Una dintre ele ar fi că acesta i-ar fi cerut 200.000 de euro ca să poată divorța de el. Pentru aflarea adevărului, Brândușei Simion i s-ar fi alăturat și Ana-Maria Socaciu. Aceasta speră ca adevărul să îi aducă liniște tatălui ei, pe lumea cealaltă. Iată ce au declarat pentru viva.ro!

10986510_1388667104787205_3301030327182738233_n10986510_1388667104787205_3301030327182738233_n
81381677_823428694786280_3390400608837042176_n-181381677_823428694786280_3390400608837042176_n-1

Citește și: Fiica lui Victor Socaciu și-a sărbătorit fetița fără regretatul artist. Ultimele imagini cu el de la petrecerea nepoatei sale: „De ziua ei, golul de tata este și mai pronunțat!' – FOTO / EXCLUSIV

Citește și: „Ieși din familia mea”. Marina Almășan și văduva lui Victor Socaciu și-au adresat vorbe grele, la un an de la moartea artistului

Citește și: „Mi-am dat seama că ceva este în neregulă. Unul dintre simptome sunt…'. Cum a aflat Dragoș Bucur că are diabet

Citește și: Jorge dezvăluie de ce i-a fost infidel soției, în trecut: „Bărbatul nu înșală pentru că iubita nu se ridică la falsele „standarde ale lui. Problema este la el' / EXCLUSIV

Văduva lui Victor Socaciu răspunde acuzațiilor Marinei Almășan

Impresara Brândușa Simion, cea de-a patra soție a lui Victor Socaciu, îi răspunde Marinei Almășan, pentru mai multe declarații pe care le-a făcut de-a lungul timpului. Văduva regretatului cântăreț de muzică folk spune că vedeta TVR ar fi inventat povești care l-ar fi durut pe artist, de pildă când a spus că nu putea divorța de el, că o șantaja și îi ceruse 200.000 de euro.

Brândușa Simion mai spune că nu vrea să dezmintă tot ce a declarat Marina Almășan. Cu toate acestea, impresara nu poate trece cu vederea un titlu și o declarație de presă de-ale vedetei:

'Îmi doresc ca fostul meu soț, atunci când va fi țintuit la pat de o boală pe care o duce, să aibă răgazul să parcurgă, cu ochii minții, istoria relației noastre și să cugete la tot ceea ce s-a întâmplat. Știți cum se spune: 'dă-i, Doamne, omului mintea cea de pe urmă!', spunea Marina Almășan, cu mai bine de 10 ani în urmă, conform wowbiz.ro.

'Dacă inventezi povești, trebuie, ori să fii foarte inteligent ori să ți le notezi. Altfel, te încurci în ele și începi să te contrazici singură și să te cam faci de râs. Mai ales când poveștile durează 10-12 ani. Nici Nostradamus nu le mai poate ține șirul. Din păcate, mai există arhive în presă și mai există una personală, care conțin aceste „opere” din 2012 și până în prezent', susține impresara, pentru viva.ro.

Văduva lui Victor Socaciu: 'Când spunea doamna adevărul? În 2012, atunci când vorbea despre șantajul la care a fost supusă mulți ani, sau acum…'

Văduva lui Victor Socaciu se întreabă care au fost momentele în care Marina Almășan spunea adevărul: în 2012 sau acum, când îl regretă?

'De exemplu, când spunea doamna adevărul? În 2012, atunci când vorbea despre șantajul la care a fost supusă mulți ani, sau acum, când își exprimă dragostea și părerea de rău nesfârșită?

Știați că, pentru acel articol mizerabil, Victor a depus plângere împotriva ei? Iar eu, spre deosebire de alții, pot demonstra orice lucru pe care îl spun cu documente și cu martori.

Cum se pupă dragostea asta mare și interesul vădit din ultima vreme cu faptul că, tot în scrierile ei de odinioară, îi dorea să fie „țintuit pe un pat de spital că să aibă răgazul să parcurgă istoria relației lor”? Nu stau să dezmint fiecare vorbă pe care o scoate, nici n-aș putea să țin pasul cu imaginația ei', a declarat, pentru viva.ro, Brândușa Simion, văduva regretatului artist Victor Socaciu.

Brândușa Simion: 'Fiul ei nu i-a mai răspuns nici măcar o dată la telefon sau la mesaje tatălui său'

Soția lui Victor Socaciu, impresara Brândușa Simion, se întreabă care sunt medicii care i-au dat detalii Marinei Almășan privind starea de sănătate a regretatului artist. Văduva lui Victor Socaciu a susținut că Victoraș, fiul lui Victos Socaciu, nu i-a mai răspuns tatălui său la telefon, în ultimii doi ani.

La atitudinea aceasta, impresara susține că la un moment dat, regretatul folkist își pusese problema, dacă nu cumva acesta nu este fiul său. Mai mult, Brândușa Simion spune că artistul începuse un volum autobiografic.

'Dar aș fi curioasă să aflu, și nu înțeleg de ce nu întreabă presa, care sunt „mai mulți medici” care și-au riscat credibilitatea și locul de muncă și i-au povestit pe îndelete' aspecte din perioada în care Victor a fost internat, încălcând cel puțin 10 articole din diferite legi (a pacientului, de exemplu, sau a exercitării profesiei de medic), precum și Regulamentul Intern al spitalului?

Mai bine ar povesti adevărul de necontestat, și anume, că timp de 2 ani, în ultimii lui doi ani de viață, fiul ei nu i-a mai răspuns nici măcar o dată la telefon sau la mesaje tatălui său, pentru că era supărat.

Nici măcar în aprilie, când știa toată țara că e în stare gravă în spital, nu i-a păsat de el. În tristețea pe care i-a pricinuit-o acestă purtare, Victor ajunsese să-și pună chiar întrebarea dacă e fiul lui. Mulți dintre apropiați știu deja pentru că le-a povestit cu amărăciune chiar Victor. Alții poate vor afla despre neliniștile și tristețea lui din cartea autobiografică pe care începuse să o scrie, Timpul rămas', a mai declarat Brândușa Simion.

Ce sune fiica lui Victor Socaciu, Ana-Maria Socaciu, după moartea artistului

Și Ana-Maria Socaciu, una dintre fiicele lui Victor Socaciu, ține să completeze vorbele femeii care i-a fost alături tatălui ei până în ultima clipă de viață.

'Este foarte trist când se dovedește că nu există dragoste pentru un suflet, care are nevoie de pace și de odihnă. Sper ca adevărul să-i aducă măcar pe lumea cealaltă odihnă lui tată! Adevărul despre ultimele luni… Doamne!

Brândușa a stat internată cu tata în spital timp de 7 săptămâni, nu trei cum se insinuează din necunoștință de cauză, iar eu i-am fost și atunci, și îi sunt și acum recunoscătoare. Fiindcă tata nu ar fi conceput să se interneze singur niciodată. Oricine îi era aproape, poate confirma.

Atât eu, cât și Iulia, sora mea, am fost zilnic, la poarta spitalului, acolo unde ne era permis să ajungem, ca să aflăm de starea lui, cât și să o întărim pe Brândușa, să reziste. Am adunat prietenii și am donat sânge… Am sperat până în ultima zi', a declarat, pentru viva.ro, Ana-Maria Socaciu, fiica lui Victor Socaciu.

Ana-Maria Socaciu: 'Știam foarte bine că dorința lui este să nu afle cineva din fosta familie că este internat, fiindcă…'

Ana-Maria Socaciu a susținut că atât ea, cât și sora ei, Iulia, știau foarte bine că tatăl lor nu voia să ca 'fosta lui familie' să afle că el se află internat, pentru a nu se afla în presă. Fiica artistului face lumină și cu privire la dorința lui Victor Socaciu, care și-ar fi dorit ca ultima lui soție, Brândușa Simion, să-i poarte numele. Ana-Maria explică de ce Brândușa Simion nu poartă numele regretatului folkist, care a murit în decembrie 2021.

'Și eu, și sora mea știam foarte bine că dorința lui este să nu afle cineva din fosta familie că este internat, fiindcă asta ar fi însemnat că ajunge în gura presei din nou. Atât de mult a vrut să evite acest lucru, mai ales că știa că vor fi speculații…

Adevărul altora pare certat cu realitatea în multe privințe. De exemplu, povestea cu numele, că tata i-ar fi promis, chipurile, că nu-l va mai da altei femei. Adevărul este că el mereu aducea în discuție în ultimii ani procedura de schimbare a numelui Brândușei.

Ultima oară, chiar de ziua lui, ne-a povestit că a făcut cerere și urma să ajungă în Monitorul Oficial. Și toate astea pentru că la cununia lor civilă a fost imposibil să își schimbe toate actele și să obțină altă viză. Alt pașaport, alt buletin în 2 săptămâni cât mai aveau până la plecarea în Canada', a declarat Ana-Maria Socaciu, pentru viva.ro.

Foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton