Văduva lui Leo Iorga și-a refăcut viața, la 3 ani de la moartea artistului. Cum a reacționat fiul lor: "Mulți zic că s-au și căsătorit"

 Dumitrache Laura
.

Văduva lui Leo Iorga și-a refăcut viața, la 3 ani de la moartea artistului. Leo Iorga a decedat pe 2 noiembrie 2019, în urma unei lupte crâncene cu o boală incurabilă. Paula, văduva artistului, și-a refăcut viața după trei ani de la moartea acestuia. Paula Iorga a fost devastată după moartea soțului ei, pe care l-a îngrijit vreme de 9 ani, cât timp acesta s-a luptat cu cancerul. Acum, soția lui Leo Iorga trăiește o poveste de dragoste alături de Aurel Dincă, un cântăreț de muzică rock.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Văduva lui Leo Iorga și-a refăcut viața, la 3 ani de la moartea artistului. Paula și Leo Iorga au trăit o poveste de dragoste frumoasă. Din păcate, moartea artistului avea să pună capăt căsniciei celor doi. Cu toate astea, Paula și-a găsit liniștea la trei ani de la moartea cântărețului și are un partener care o iubește. Fiul său, Edy, este fericit pentru mama lui.

Paula si noul ei iubitPaula si noul ei iubit

Leo Iorga s-a stins din viață în 2019, iar Paula i-a fost alături în ultimele clipe de viață. Deși a sperat ca soțul ei să trăiască, artistul a decedat pe 9 noiembrie. Soția solistului din trupa Compact a suferit enorm. Rămasă singură, Paula a părăsit casa în care a locuit cu Leo și s-a mutat în vila ei din Eforie Nord.

Citește și: Fiul lui Leo Iorga, despre scandalul de la mormântul artistului:”Au zis că tata a fost rocker satanist”

Citește și: Edy, fiul lui Leo Iorga, este îngrijorat pentru mama lui:„Poate să își refacă viața'

Citește și: Anamaria Prodan l-a iertat pe Laurențiu Reghecampf, după ce s-au bătut în plină stradă:”Nu aș fi mers la Poliție, dacă el nu ar fi făcut cel dintâi pasul”

Citește și: Visarion Alexa ar fi moștenit un apartament de la o enoriașă. Vecinii preotului:„Pe femeile bătrâne își ia angajamentul să le îngrijească contra spațiului pe care îl au'

Văduva lui Leo Iorga și-a refăcut viața, la 3 ani de la moartea artistului

Leo Iorga a încetat din viață pe 2 noiembrie 2019, după ce vreme de 9 ani s-a luptat cu cancerul pulmonar. Paula Iorga a fost devastată de moartea artistului. În urmă cu doi ani s-a mutat din casa în care a locuit alături de Leo și s-a stabilit în vila ei din Eforie Nord.

Ulterior, soția artistului avea să îl cunoască pe Aurel Dincă, fost solist al trupei Krypton. Cei doi au început o relație frumoasă, iar acum Paula Iorga zâmbește din nou. De asemenea, cei doi au fost binecuvântați de preot în urmă cu două luni.

Paula Iorga, primele declarații despre noua relație

Văduva regretatului artist a vorbit în premieră despre noua ei relație, dezvăluind că în acest moment viața ei a pornit pe făgașul dorit, însă a menționat că Leo Iorga va rămâne mereu marea ei dragoste, bărbatul pe care l-a iubit timp de trei decenii.

'Treburile mele personale rămân treburile mele personale. Viața mea privată nu face subiectul unei mediatizări, pentru că ce a fost, a fost și ce va fi, va fi. Sunt foarte bine, rugăciunile mele au fost ascultate. Eu sunt o femeie credincioasă, nu sunt habotnică. Doar ce am fost la mormântul soțului meu, pentru că imediat se fac trei ani de când nu mai este, am aranjat acolo și arată foarte bine. Leo va rămâne Leo forever, soțul meu, marea mea dragoste de 30 de ani, tatăl copiilor mei', a mărturisit Paula Iorga, soția lui Leo Iorga, pentru spynews.ro.

Paula Iorga și Aurel Dincă, fostul solist al trupei Krypton, se cunosc de multă vreme, însă, după cum spune chiar văduva lui Leo Iorga, formează un cuplu de puțin timp.

'De acum înainte, habar n-am unde se va îndrepta viața mea, dar cert este că în momentul de față sunt fericită, Dumnezeu mi-a ascultat rugăciunile și să-mi aducă în viața mea o persoană potrivită și care nu știam care va fi, nu suntem de mult timp împreună, ne cunoaștem de mult timp, dar nu suntem de mult timp împreună, clar nu se cuvenea. Ne-am cunoscut tot prin prisma soțului meu, fiind colegi de breaslă. Totul s-a concretizat anul acesta, cam spre vară', a mai spus Paula Iorga pentru sursa citată.

Ce spune fiul lui Leo Iorga despre relația mamei sale

Leo și Paula Iorga au trăit o poveste de dragoste frumoasă, iar împreună au doi copii, Edy și Paul. După moartea tatălui său, Edy a declarat în nenumărate rânduri că și-ar dori ca mama lui să își refacă viața. Recent, acesta a vorbit despre noua relație a mamei sale.

'Eu de multă vreme îi tot spun mamei să își găsească pe cineva cu care să trăiască. Este un lucru firesc al vieții, să aibă un iubit. Nu are 80 de ani, ca să fie târzior, are 55, este încă frumoasă și trebuie să meargă mai departe. Aurel Dincă este tot solist rock, a fost și la Krypton, ei sunt de-o vârstă. Să știți că și bunicul meu, tata lui tata, după ce a murit bunică-mea, și-a găsit pe cineva cu care a trăit vreo 15 ani. Mama și Aurel sunt împreună de câteva luni, este foarte fericită. În viață lucrurile merg înainte, unii copii nu acceptă ca mamele lor să-și refacă viața sentimentală, dar, asta e, indiferent că ne convine sau nu, nu noi decidem. Mama, când vine în București, merge la tata la cimitir. Nu-l va uita niciodată, s-au iubit până în ultima lui clipă de viață. Mulți zic că Paula și Aurel s-au și căsătorit, dar, nu, doar au primit o binecuvântare de la preot. Mama merită să fie fericită, este încă o femeie tânără', a declarat Edy Iorga pentru ego.ro.

Leo Iorga a urcat pe scenă până în ultima clipă de viață

Leo Iorga a fost diagnosticat cu cancer pulmonar, iar vreme de 9 ani s-a luptat cu această boală incurabilă. Artistul a trecut prin multe operații și a suportat și numeroasele ședințe de chimioterapie. De asemenea, cântărețul a apelat și la un vaccin la o clinică din Cuba, pentru a se face bine. Cu toate că nu se simțea bine, Leo a urcat pe scenă până în ultima clipă.

Cu o lună înainte de a muri, Leo Iorga a susținut un ultim concert la Arenele Romane, fiind însoțit de soție și de cei doi copii, Paul și Edy Iorga. „Cât timp Dumnezeu mă va ţine pe pământ, vreau să cânt', spunea atunci Leo Iorga înainte de a pleca din această lume.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton