Văduva lui Cornel Patrichi vine din Italia pentru a-i face parastasul de 7 ani regretatului coregraf: „O să ne lipsească la infinit” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Văduva lui Cornel Patrichi vine din Italia pentru a-i face parastasul de 7 ani regretatului coregraf. Cornelia Patrichi, văduva lui Cornel Patrichi, a petrecut sărbătorile în Italia, unde s-a mutat înainte de pandemie. Pentru fosta balerină, sărbătorile nu mai sunt la fel în ultimii ani. Regele dansului a murit în urmă cu aproape 7 ani de zile, iar soția lui va veni special din Italia să îi facă parastas.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Văduva lui Cornel Patrichi vine din Italia pentru a-i face parastasul de 7 ani regretatului coregraf. Cornelia Patrichi, văduva lui Cornel Patrichi, spune că sărbătorile, dar și orice masă sau întâlnire cu prietenii, nu mai sunt la fel de când regele dansului, Cornel Patrichi, a pierdut lupta cu viața. Fosta balerină a întâmpinat Noul An la cuscrii ei, iar pe data de 4 ianuarie, de ziua fiului ei, a venit rândul ei să dea o masă cu preparate românești. Nimic nu mai e la fel însă fără marele dansator…

1975167_694000367330119_1380760453_n1975167_694000367330119_1380760453_n

Citește și: Ce s-a întâmplat cu averea lui Cornel Patrichi, la șase ani de la moartea sa

Citește și: Ce i-a cerut văduva lui Cornel Patrichi lui Vasile Muraru, la 6 ani de la moartea artistului:”I-am povestit ce am făcut”

Citește și: Cum a început relația dintre Valentina Pelinel și Cristi Borcea. Ce relație are afaceristul cu familia ei:„Am ales să urmez calea inimii' / EXCLUSIV

Citește și: Olguța Berbec a recunoscut că are neînțelegeri cu soțul ei, după 8 ani de relație:„Nu-i totul roz întotdeauna. Cu Remus e de preferat să nu te cerți, fiindcă…' / EXCLUSIV

Văduva lui Cornel Patrichi vine din Italia pentru a-i face parastasul de 7 ani regretatului coregraf

Cornelia Patrichi, văduva lui Cornel Patrichi, a petrecut sărbătorile de iarnă în Italia, unde s-a stabilit de câțiva ani. Fosta balerină a fost de Crăciun la fiul ei, Alexandru, iar de Revelion la cuscri. Pe data de 4 ianuarie, de ziua fiului ei, Alexandru, a venit rândul acesteia să strângă familia și să gătească preparate românești.

'Sărbătorile mele de iarnă au început pe data de 23 decembrie, când a fost și ziua Matildei, și s-au terminat pe 4 ianuarie, de ziua de naștere a fiului meu, Alexandru. Pe 23 decembrie, nepoțica mea, Matilda, a împlinit 5 anișori și am sărbătorit-o împreună cu prietenii de la grădiniță, părinții lor și noi, bunicii fericiți', a declarat Cornelia Patrichi, pentru viva.ro.

Cornelia Patrichi are două nepoate de la fiul ei

Cornelia Patrichi are două nepoate de la fiul ei, Alexandru, care este căsătorit cu o italiancă pe nume Serrena. Matilda, nepoțica cea mare a fostei balerine, a pregătit și un mic spectacol de ziua ei.

'Matilda a pregătit un mic spectacol, a prezentat, a dansat, a cântat și a format și o mică orchestră cu prietenii de la grădiniță, ea la baterie. Apoi, Crăciunul l-am petrecut la copii, împreună cu cuscrii. Au gătit Alexandru și Serena, iar fetițele, Matilda și Nina, așteptau Moșul, care a fost darnic, bineînțeles', a declarat Cornelia Patrichi, văduva lui Cornel Patrichi, pentru viva.ro.

Cornelia Patrichi: 'Pentru mine, nicio sărbătoare, aniversare sau o masă cu prietenii, nu mai e la fel…'

Cornelia Patrichi spune că a făcut sarmalele așa cum îi plăceau soțului ei, Cornel Patrichi, care spunea că: 'le-a greșit bune'. Pentru fosta balerină, sărbătorile nu mai sunt la fel de când și-a pierdut soțul. Aceasta va veni din Italia pentru a-i face parastasul de 7 ani.

'Anul Nou l-am petrecut la cuscri. Am avut o masă bogată de pește. La ei este tradiție și a venit și rândul meu, pe data de 4 ianuarie, de ziua lui Alexandru, să mă pregătesc așa cum se cuvine. Ziua lui Alexandru am sărbătorit-o acasă la mine. Am gătit sarmale, pe care le-am „greșit bune”, cum zicea Cornel. Ne-a lipsit bunicul și o să ne lipsească la infinit… Pentru mine, nicio sărbătoare, aniversare sau o masă cu prietenii, nu mai e la fel…', a declarat pentru viva.ro, văduva lui Cornel Patrichi, Cornelia Patrichi.

Ce i-a cerut văduva lui Cornel Patrichi lui Vasile Murariu

Anul trecut, văduva lui Cornel Patrichi i-a adus regretatului coregraf Cornel Patrichi un omagiu emoționant, la 6 ani de la moartea lui. După 35 de ani, fosta balerină a revenit pe scena Teatrului de Revistă Tănase, în pași de dans, spre bucuria fanilor săi.

Văduva lui Cornel Patrichi a luat această decizie de dragul regretatului ei partener, pentru a face parte dintr-un spectacol comemorativ. Ulterior, aceasta i-a cerut lui Vasile Muraru, directorul Teatrului Constantin Tănase, ca sala de balet să poarte numele lui Cornel Patrichi.

Foto: Facebook, arhiva personală.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton