Ce face văduva lui Benone Sinulescu, la aproape un an de la moartea artistului: "Mi-e foarte greu să..."

 Dumba Gabriela
.

A trecut aproape un an de la moartea lui Benone Sinulescu, perioadă în care văduva artistului a luptat cu dorul de bărbatul pe care l-a iubit timp de 35 de ani și greutățile vieții. Elena Sinulescu trăiește acum singură în căsuța din Bârzava, locul unde nea Beni și-a trăit ultimii ani de viață și totul este neschimbat, parcă înghețat în timp.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Benone Sinulescu s-a stins din viață pe 18 noiembrie 2021, iar văduvei sale, Elena Sinulescu, îi este încă foarte greu să accepte despărțirea de omul drag, alături de care a trăit vreme de 35 de ani. Fostei soții a lui nea Beni îi este tare dor de verile când munceau împreună, cot la cot, ca să umple cămara cu bunătăți.

12-13-vedete-_pt12894_012-13-vedete-_pt12894_0

Ce face văduva lui Benone Sinulescu la un an de la moartea artistului

În vară, Elena Sinulescu a pregătit singură toate aceste bunătăți cu care odinioară își răsfăța omul drag:

'La căsuță din Bârzava, unde soțului meu îi plăcea atât de mult, mai ales vara, am păstrat totul așa cum a lăsat el, când trăia, n-am mutat nimic din loc.

Totul este la fel. Doar el nu mai e. Vara asta am preparat singură dulceața de cireșe care îi plăcea, dar nu în cantitățile din alți ani, ci mai mici. Din păcate, acum am pregătit totul singură.

Mă gândesc mereu la Beni, stau adesea pe prispă și mă gândesc la el. Mi-e foarte greu să vorbesc despre soțul meu, credeți-mă!', ne-a declarat cu tristețe Elena Sinulescu pentru Ego.ro.

Citește și: Volodimir Zelenski, implicat într-un accident rutier. În ce stare se află președintele Ucrainei:„A fost examinat de un medic’

Citește și: Cine este Florin Dragomir de la Chefi la cuțite.A primit cuțitul de aur de la Florin Dumitrescu

Citește și: Tot ce nu știai despre David Popovici, cel mai rapid înotător al planetei.A stabilit primul record la 10 ani

Ce decizie a luat văduva lui Benone Sinulescu

Elena Sinulescu vrea să păstreze vie memoria soțului ei și se bucură că va fi inaugurat și un muzeu care îi va purta numele:

'O să vedem ce va fi. Se apropie un an de la decesul soțului meu și momentan nu pot să vorbesc nimic despre ce voi face, dacă voi face casă memorială la Siriu, în Buzău, e nevoie de foarte multe acte, nu am încă intabularea casei. Am dat câteva dintre lucrurile lui, civile și costume populare, unor persoane care am considerat că merită și s-ar bucura să le poarte'.

Elena a primit cu mare emoție vestea că cineva s-a gândit să inaugureze Muzeul 'Benone Sinulescu':

'La Suceava, la Mănăstirea Sfântul Ioan cel Nou, se fac niște renovări foarte mari și de durată, de ordinul a vreo trei ani, pe o perioadă foarte lungă. Cei de acolo mi-au spus că vor face și un Muzeu 'Benone Sinulescu'. Voi dona acolo câteva lucruri de-ale lui Beni', a mai declarat Elena Sinulescu pentru Ego.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton