Usain Bolt, infectat cu noul coronavirus, după o petrecere organizată de ziua lui! Cel mai rapid om din lume a intrat în carantină

 Cica Cristina
.

Atletul Usain Bolt a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, după o petrecere organizată cu ocazia zilei de naștere. Cel mai rapid om din lume a împlinit 34 de ani!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ministerul Sănătății din Jamaica a anunțat că testul atletului a fost pozitiv, iar vestea a fost confirmată de Ricky Simms, agentul lui Usain Bolt: Testul COVID-19 este pozitiv, dar Usain nu resimte niciun simptom'.

Fostul atlet a intrat în carantină încă de luni, în așteptarea rezultatului.

Totul s-a întâmplat la câteva zile de la petrecerea dată de fostul atlet, cu ocazia aniversării sale.

Citește și: Karina și Andrei de la Survivor s-au despărțit! Motivul pentru care și-au spus adio:'Sunt niște momente grele'

„A fost cea mai bună petrecere din viața mea', a spus Usain, care la Jocurile Olimpice din 2016 a devenit primul atlet din istorie care a realizat dubla 100/200 m pentru a treia oară consecutiv.

Citește și: Ireland, fiica lui Alec Baldwin, a fost bătută și jefuită în plină stradă:„M-a lovit cu putere în faţă, mi-a smuls bunurile și apoi…'

Usain Bolt: „Oricine a avut contact cu mine ar trebui să intre în carantină”

Din păcate, la petrecere nu prea s-au respectat regulile de distanțare socială, invitați de seamă precum Raheem Sterling de la Manchester City, atacantul lui Leverkusen Leon Bailey și jucătorul de golf Chris Gayle fiind prezenți la eveniment, precum digisport.ro.

Am făcut un test sâmbătă. Încerc să fiu responsabil, așa că voi rămâne acasă pentru prietenii mei. Nu am niciun simptom, așa că mă voi supune carantinei și aștept confirmarea, pentru a vedea care este protocolul și ce ar trebui să fac în carantină. Până atunci, spun că oricine a avut contact cu mine ar trebui să intre în carantină pentru a fi în siguranță', a declarat atletul jamaican.

Citește și: Actrița Saba Sahar a fost împușcată pe o stradă în Kabul! În mașină se afla și un copil:'Am ajuns la fața locului și…'

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton