Unul dintre cele mai iubite cupluri de la Puterea Dragostei s-a despărțit definitiv

 Lupescu Anca
.

Veste tristă pentru fanii unuia dintre cele mai iubite cupluri de la Puterea Dragostei. Larisa și Adrian Iancu s-au despărțit definitiv, iar dovada este incontestabilă. Cei doi aveau o relație de aproape doi ani, un record de longevitate în ceea ce privesc relațiile dintre concurenții Puterea Dragostei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Larisa de la Puterea Dragostei a decis să pună punct relației pe care o avea cu Adrian Iancu, iar motivul ar fi comportamentul cel puțin controversat al fostului concurent din emisiune, potrivit surselor wowbiz.ro.

larisa-adrian-casatorie1larisa-adrian-casatorie1

Ca dovadă că cei doi s-au despărțit, Larisa l-a șters de pe Instagram și i-a dat block fostului ei iubit.

O altă dovadă stă în faptul că după ce a organizat o serie de sesiuni de întrebări și răspunsuri, de fiecare dată când a fost pusă în fața întrebărilor despre la Adrian Iancu, Larisa a răspuns acid, vizibil deranjată de situație. 'Eu nu sunt Adrian, întreabă-l pe el'.

Când a întrebat-o cineva despre copil, după ce, în ultimele luni, părea că se gândește la așa ceva, ba chiar a pierdut o sarcină cu Adrian, Larisa de la Puterea Dragostei a fost mai mult decât clară: 'Nu am în plan să am copii'.

Larisa și Adrian păreau mai fericiți ca niciodată

Larisa și Adrian Iancu de la Puterea Dragostei păreau mai fericiți ca niciodată și chiar aveau planuri de căsătorie.

 'Este un om lângă care îmi doresc să experimentez viața la un alt nivel și el știe cel mai bine să mă învețe ce înseamnă să fim o familie pentru că avem aceleași sentimente de iubire unul față de celălalt!

Nu m-am gândit până acum să ma recăsătoresc  (dar el înainte de a fi iubitul meu, viitorul meu soț etc., îmi este un prieten  – iar pentru mine acest lucru este foarte important pentru că pot vorbi cu el despre absolut orice, fără rețineri, și fără să cred că mă va judeca) însă noi vorbim destul de des despre acest subiect și cu siguranță se va întâmpla și nunta!!

Citește și: Andreea Ibacka, detalii din culisele serialui Adela. Cum se înțelege cu partenerul ei, Mihai Călin:'Diferența de vârstă face ca…'/ EXCLUSIV

Citește și: Însărcinată în luna a șasea, Gina Pistol a avut un incident neplăcut la cumpărături:„I-aș fi dat cu coșul în cap!’

Citește și: Cum au făcut avere părinții lui Irinel Columbeanu, pe vremea lui Ceaușescu

Iar cei care ne comentează relația, care este una mult mai profundă decât ceea ce se vede, ar fi indicat să știe faptul ca o iubire sinceră niciodată nu poate fi descrisă prin cuvinte, ci doar timpul îmi va dovedi cuvintele spuse acum de mine', a spus, acum ceva vreme Larisa, pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton