Unde a lucrat Horia Brenciu înainte să devină celebru: „Alergam în fiecare zi ca nebunul pentru câțiva lei”

 Martin Lorena
.

Unde a lucrat Horia Brenciu înainte să devină faimos. Horia Brenciu este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Acesta a atras simpatia publicului atât datorită vocii sale, cât și a carismei de care a dat dovadă de-a lungul anilor. Recent, el a oferit un interviu în cadrul căruia a măturisit ce meserie a avut înainte de a cunoaște faima!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Horia Brenciu se numără printre numele mari ale muzicii românești. Acesta are o comunitate mare de fani care îl apreciază și îl susțin necondiționat. Recent, el a vorbit despre meseria pe care a avut-o înainte de a cunoaște faima. Se pare că artistul nu se îndrepta, inițial, către o carieră în muzică.

Horia-Brenciu-1-2Horia-Brenciu-1-2

Acesta a declarat că nu regretă absolut deloc faptul că a lucrat drept curier înainte de a deveni celebru. Aceasta nu este singura meserie pe care a avut-o!

Citește și: Ce frumoasă este fata cea mare a lui Horia Brenciu! Andreea a împlinit 29 de ani și artistul i-a transmis un mesaj emoționant: „O iubesc foarte tare!'

Citește și: Cine este Marius, fratele lui Horia Brenciu. Cei doi nu țin legătura

Citește și: Carol, băiețelul Flaviei Mihășan, implicat într-un incident în parc.Vedeta a cerut ajutorul mamelor

Citește și: Simona, văduva lui Mihai Constantinescu, îndurerată la doi ani de la moartea artistului:„Mi-a spus să stau liniștită, că este bine

Unde a lucrat Horia Brenciu înainte să devină celebru

Unde a lucrat Horia Brenciu înainte să devină faimos. Horia Brenciu a recunoscut recent că prima sa ocupație a fost cea de curier. De-a lungul zilei, el livra diverse comenzi, lucru care l-a ajutat pentru cea de a doua meserie avută, cea de reporter la TVR.

'Am fost curier. Duceam plicuri multor firme mari din Braşov. Alergam în fiecare zi ca nebunul pentru câţiva lei, dar erau primii mei bani câştigaţi. Experienţa aceea mi-a făcut foarte bine.Următoarea slujbă a fost cea de reporter, la TVR. Acolo am alergat şi mai mult. Puteam să devin maratonist, dar am ratat momentul.', a povestit Horia Brenciu, într-un interviu pentru revista OK!Magazine.

Emoțiile de la începutul carierei

La începutul carierei sale în televiziune, Horia Brenciu avea o mulțime de emoții de fiecare dată când apărea în fața telespectatorilor. Acum, cu drag își amintește de emisiunea concurs Robingo, pe care a prezentat-o la TVR.

'Ţin minte tot! Costumul meu încropit, vânzoleala din studioul 1 al TVR, colegii mei care erau precum furnicile, pregătind ultimele întrebări, publicul de pe gradenele din platou, cei trei concurenţi, grila de lumini orbitoare, operatorii, cu camerele lor greoaie, din anii aceia, Doru Dumitrescu, redactorul-şef al redacţiei Jocuri şi Concursuri, care îmi spunea mereu să n-am emoţii şi, nu în ultimul rând, speranţele şi emoţiile tatălui meu, rămas la Braşov…

Şi toate acestea se întâmplau înainte de a da „acţiune emisiunii concurs Robingo, prima licenţă internaţională din România, filmată la început de septembrie şi difuzată, ulterior, pe 3 octombrie 1993', a adăugat el pentru sursa citată.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton