Unde are loc prima întâlnire dintre Burlacul și cele cele 25 de fete: „Aici m-am căsătorit”

 Lupescu Anca
.

Prima întâlnirea a Burlacului cu cele 25 de pretendente, va avea loc vineri, de la 20.30, la Antena 1, într-o locație de vis care pentru gazda emisiunii, Răzvan Fodor, are o semnificație aparte. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Un loc ce lui Răzvan Fodor i-a schimbat viața și în care a trăit unele dintre cele mai frumoase amintiri ar putea căpăta o semnificație deosebită și pentru Burlacul.

Vineri seara, de la ora 20.30, la Antena 1, Andi Constantin le va întâlni pe cele 25 de pretendente într-un cadru de vis, cu decoruri romantice. 'E locul în care în urmă cu zece ani eu m-am căsătorit, pe 4 septembrie 2010', a povestit gazda emisiunii, Răzvan Fodor.

Andi Constantin, primele declarații înainte să înceapă emisiunea Burlacul

Andi Constantin are emoții uriașe. Chiar dacă sunt suficiente fete, 25 în total, se teme că poate face totuși o alegere greșită. El a recunoscut că a suferit enorm în urmă cu câțiva ani, atunci când și-a ales iubita după ceea ce îi spunea inima. De data aceasta, va aborda o strategie diferită.

descărcare-6-1descărcare-6-1

‘E o oportunitate enormă… să stai să alegi din 25 de posibile drumuri în viață. Mi-e teamă să nu cumva să aleg greșit. La 20 și ceva de ani am ales cu inima, dar după ce acea experiență s-a terminat nu tocmai fericit, am decis că voi alege cu creierul', a declarat Burlacul Andi Constantin.

Citește și: Răzvan Fodor, noul prezentator de la Burlacul. Câștigătorul de la Asia Express a semnat contracul cu Antena 1: ‘Am înțeles că se vrea altceva’

Citește și: Ioana Ginghină a avut COVID-19! Cum se simt actrița, iubitul și fiica ei: „Am redus ieșirile, fac și vaccinul'/ EXCLUSIV

Citește și: Răzvan Fodor, primele imagini de la Burlacul. Emisiunea s-a filmat în Turcia

Citește și: Beatrice Rancea, pusă sub control judiciar după ce a fost săltată de mascați. Ce acuzații i se aduc în dosarul Operei din Iași

Iar dacă s-ar întâmpla ca magia locului să îi schimbe viața și Burlacului, Fodor s-ar întoarce în aceeași locație și în calitate de naș. 'Eu am o regulă – dacă nu mă pui să mă îmbrac în costum la nuntă, nu mă bagi în horă, dacă mă primești așa cum sunt, eu vin, te nășesc, îți botez copiii', a mărturisit amuzat Răzvan Fodor. 

În cel de-al șaselea sezon al emisiunii, care va avea premiera vineri, 5 martie, de la ora 20.30, la Antena 1, Burlacul va avea ocazia să plece alături de 25 de tinere într-o călătorie plină de emoție și aventură, în locații inedite atât din România, cât și din Turcia.

Cu personalități distincte și temperamente diferite, fetele se vor lupta pentru a-i atrage atenția Burlacului. Vineri, de la ora 20.30, la Antena 1, Burlacul va avea ocazia să le cunoască pe cele 25 de tinere, să discute cu ele și să încerce să le cunoască mai bine, însă la finalul serii, doar 15 dintre acestea vor fi invitate să rămână alături de el. Acestea vor primi un trandafir roșu care simbolizează intențiile Burlacului. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton