”Au murit mulți oameni”. Un vulcan a erupt în timpul filmărilor la America Express. Cum au reacționat Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru

 Calin Maria Bianca
.

Un vulcan a erupt în timpul filmărilor la America Express. Cum au reacționat Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru. Viața în cadrul competiției America Express 2023 nu este deloc una simplă, iar acest lucru poate fi văzut de către telespectatori și pe micile ecrane. Totuși, mai sunt numeroase momente grele prin care concurenții sunt nevoiți să treacă, iar acest lucru este în spatele camerelor de filmat. Recent, îndrăgitul bucătăr și iubita lui au asistat la erupția unuia dintre cei trei vulcani activi din Guatemala!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au avut parte de o experiență la care nu s-a fi așteptat. Aflați în Guatemala, cu numeroase provocări la activ pentru a se clasa tot mai aproape de marele premiu, cei doi îndrăgostiți au trecut prin clipe de panică. Și-au găsit cazare, iar în timp ce doamna care i-a cazat le făcea tururl casei, un vulcan a erupt chiar sub privirile lor.

whatsapp-image-2023-02-22-at-16.51.40whatsapp-image-2023-02-22-at-16.51.40

Bineînțeles, oricine aude de eruperea unui vulcan se îngrijorează, mai ales să fie de față. Totuși, Cătălin Scărlătescu șu Doina Teodoru nu au avut o astfel de reacție, asta datorită faptul că gazda lor tocmai le explicase faptul că are casa organizată atfel încăt să fie protejată și de cutremure și de erupțiile vulcanice. Acest aspect i-a liniștit pe cei doi concurenți, care au privit fascinați eruperea unuia dintre cei trei vulcani activi din Guatemala.

Citește și: Ce au făcut Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, când un preot le-a spus, la America Express, să se căsătorească: „A plecat și…”

Citește și: Cătălin Scărlătescu, la un pas să abandoneze competiția America Express. De ce a fost lovit de o localnică: „Pe mine avea boală de când a ajuns acolo'

Citește și: Cum s-a schimbat viața lui Bodo de la Proconsul la 3 ani după infarct: „Am început să fac…”

Citește și: Ce face și cum arată acum Soso, primul câștigător Big Brother. E medic și e pasionat de călătorii

Un vulcan a erupt în timpul filmărilor la America Express. Cum au reacționat Cătălin Scărlătescu și iubita lui, Doina Teodoru

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au avut mare noroc de data aceasta. Au găsit o gazdă fix 'pe inima lor', care le-a povestit o mică parte din istoria Guatemalei. Mai mult decât atât, aceasta era din America și și-a dorit să aibă casa de aici ca o fortăreață, care o poate apăra de cutremure și de erupții vulcanice. Ei bine, în timp ce le povestea despre cei trei vulcani activi, au observat cum unul dintre ei erupea chiar în fața lor.

Ne făcea turul casei, undeva pe la etaj, ne arăta cei trei vulcani. Și ne povestește cum că foarte des li se întâmplă să vadă erupțiile vulcanice. Și în timp ce povestea, vedem una. Noi am fost super uimiți', a povestit Doina Teodoru.

Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu au fost uimiți de erupția vulcanului

Cei doi îndrăgostiți și-au păsatrat calmul știind că sunt într-un loc sigur. De asemenea, au profitat de moment și s-au arătat cu adevărat impresionați de natură și de puterea ei. Totuși, gazda le-a spus că nu este nimic foarte fascinant, asta fiindcă mai mereu vedea acest lucru. Cătălin Scărlătescu a ținut să o contrazică, explicând că ei nu au mai văzut în realitate eruperea unui vulcan.

Nu e atât de impresionant', le-a spus gazda celor doi concurenți.

Pentru noi este. Pentru noi e impresionant. Este prima dată când vedem așa ceva', i-a răspuns Doina

„Nu vedem zilnic așa ceva', a completat Cătălin Scărlătescu.

Eruperea vulcanului a făcut victime în urme cu patru ani

Eruperea celor trei vulcani activi nu este mereu pașnică și frumos de admirat cum a fost de data aceasta. Ce-i drept, Cătălin Scărlătescu și iubita lui s-au uitat ca la un adevărat spectacol însă lucrurile putea fi foarte grave. Gazda le-a povestit cum în urmă cu patru ani a avut loc o erupere a unuia dintre ei, care a făcut numeroase victime. Acest lucru i-a speriat pe cei doi concurenți, însă s-au culcat liniștiți, știind că sunt în siguranță.

A avut loc o erupție puternică acum patru ani. Au murit mulți oameni atunci', le-a spus gazda lui Cătălin Scărlătescu și Doinei Teodoru.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton