Pare glumă, dar nu e! Un sportiv rus s-a însurat cu o păpuşă gonflabilă, de care este îndrăgostit de doi ani: "E un suflet tandru!"

 Dumba Gabriela
.

Sportivul rus Yuri Tolochko s-a căsătorit zilele trecute cu o păpuşă, spre uimirea familiei și a fanilor săi. Culturist și blogger, Yuri susţine că este îndrăgostit de mai bine de doi ani de proaspăta lui soție necuvântătoare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Yuri Tolochko, un culturist din Kazahstan, a decis să se căsătorească cu o păpuşă pe nume Margo, despre care spune că îi este iubită de mai bine de doi ani.

Nunta a fost una tradiţională, mireasa fiind îmbrăcată într-o rochie albă de dantelă, în timp ce mirele a purta un smoching negru. În cadrul ceremoniei cei doi au făcut poze cu prietenii şi au tăiat tortul.

„Ai o personalitate puternică, dar înăuntru e un suflet tandru„, i-a spus bărbatul proaspetei sale soţii.

Atlet şi blogger, aşa cum se descrie bărbatul pe Instagram, acesta şi-a întâlnit soţia într-un club de noapte, în 2019. Iniţial nunta lor a planificată pentru martie 2020, dar anulată din cauza pandemiei. Astfel, în prezența a zeci de invitați, și-au unit destinele în urmă cu câteva zile.

La ceremonia de nuntă, el a purtat un costum elegant, iar Margo, bineînțeles, o rochie de mireasă albă.

Sportivul a făcut evenimentul public prin postări pe reţelele sociale. Culturistul rus este un obişnuit al reality-show-urilor din ţara sa şi se bucură de atenţia pe care mass-media i-o acordă.

M2ZhNWEzNjUwY2QwNjkyNjgxNjhhYjE2MDMyZjc.thumb_M2ZhNWEzNjUwY2QwNjkyNjgxNjhhYjE2MDMyZjc.thumb_

Yuri spune că este pansexual

Yuri Tolochko se caracterizează ca un pansexual și se poate îndrăgosti „de un personaj, de o imagine, de un suflet sau de o persoană”. Tolochko și-a supus partenera neobișnuită chiar și la operație estetică, oferindu-i un inel de logodnă pentru fericitul eveniment.

foto: Instagram

Citește și:

Viviana Sposub, ritual ciudat înainte de o noapte de amor cu George Burcea. Ce face tânăra: „Eu nu am mai auzit așa ceva'

Anda Adam a divorțat în secret? Dovezile care arată clar că artista și Sorin nu mai formează un cuplu

Jo și Juno s-au despărțit definitiv. Primele declarații ale cântăreței: „Am greșit'



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton