Un sărut cu J. Lo l-a costat căsnicia

 Oana Pantazi
.

Marc Anthony (48), fostul soț al lui Jennifer Lopez, s-a despărțit de actuala sa soție, modelul Shannon De Lima (28), iar gurile rele spun că J. Lo nu este deloc străină de decizia „regelui salsei”.

 

 

Marc și Shannon au început să se întâlnească în 2012, la ceva timp după divorțul acestuia de diva sexy Jennifer Lopez (47). Relația lui Marc cu superbul model a fost de la început una cu suișuri și coborâșuri, cei doi îndrăgostiți luând o pauză de aproape un an înainte de a redeveni un cuplu și a decide să se căsătorească.

 

Din păcate, atunci când e să lovească ghinionul parcă nu te poți opune, iar asta a constatat recent și Marc Anthony, care, la Premiile Latin Grammy, a avut nefericita inspirație de a se săruta pe scenă cu Jennifer Lopez, fosta sa soție. Cântăreața a rostit un discurs extrem de emoționant cu privire la fostul său soț, care a fost recompensat cu premiul Person of the year 2016: „Marc este o legendă vie. Este un artist magic și pur care creează cântece care vor rămâne în istorie. El va însemna întotdeauna mult pentru viața mea. Este sufletul meu pereche, iubirea mea.”. Apoi, cei doi au făcut pe plac publicului, care scanda: „Beso, beso!”. O astfel de imagine a fost în mod cert greu de suportat pentru Shannon, care, deși cu aproape 20 de ani mai tânără decât J. Lo, cu siguranță a fost deranjată de apropierea celor doi, cu atât mai mult cu cât fosta soție a lui Marc este o femeie extrem de sexy.

 

În ultima vreme, Marc Anthony și Jennifer Lopez, care au fost căsătoriți din 2004 până în în 2014 și au împreună doi copii gemeni, au fost văzuți de mai multe ori împreună, iar artistul i-a fost alături fostei sale soții și cu ocazia unui spectacol dat în onoarea lui Hillary Clinton, înaintea alegerilor prezidențiale. Întâmplarea face că, anul acesta, în luna august, diva s-a despărțit de iubitul său, dansatorul Casper Smart, așadar nu e de mirare că recenta întâmplare le-a dat tuturor apă la moară, apărând speculațiile pe seama celor doi foști soți. Rămâne de văzut dacă între Marc și J. Lo se va aprinde din nou flacăra pasiunii, cert e însă că sărutul mult prea pasional dintre cei doi foști soți a fost picătura care a umplut paharul…

 

Oana Pantazi; Foto: Hepta; extratv.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton