Un nou scandal între Regina Elisabeta și Prințul Harry. Ce i-a interzis Suverana nepotului său

 Lupescu Anca
.

Un nou scandal s-a iscat între Regina Elisabeta și nepotul ei, Prințul Harry. Se pară că suverana este foarte supărată pe nepotul ei și soția acestuia. Recent, Regina Elisabeta i-a dat o lovitură de grație Prințului Harry.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Se pare că foştii duci de Sussex ar fi trebuit să fie prezenţi la ceremonia de anul trecut de la Cenotaful din centrul Whitehall, însă suverana le-ar fi interzis acest lucru.

Harry nu a fost prezent pentru că nu mai poate face alegeri de acest gen după ce a decis să renunţe la familia sa', scrie Daily Mail.

Acesta s-a arătat dornic să participe la comemorarea militarilor care au murit în bătălia de la Gallipoli, în timpul Primului Război Mondial. 131.000 de soldaţi au fost ucişi, dintre care 25.000 de britanici. În fiecare an, membrii Familiei Regale depun coroane la Cenotaf.

images-1images-1

În schimb, Harry şi Meghan au depus flori doar în Cimitirul Naţional din Los Angeles, la mormintele a doi soldaţi din Commonwealth.

Regina este foarte fermă în decizia sa. A spus de multe ori că ori eşti parte din familie şi tot ce înseamnă ea ori nu'.

Se pare că Prinţul a fost foarte deranjat de decizia luată de bunica sa, mai ales că acesta a sprijinit ani la rând militarii din Regatul Unit.

Harry şi Meghan vor un nou acord cu Familia Regală

Deşi termenul limită pentru Megxit' este de 31 martie 2021, Harry şi Meghan doresc să se întoarcă în Marea Britanie pentru a negocia termenii unui nou acord.

Se pare că fostul cuplu regal şi-a arătat intenţia de a participa la trei evenimente importante de anul acesta: ziua de naştere a Reginei Elisabeta (21 aprilie), ziua de naştere a ducelui de Edinburgh – Filip (10 iunie), dar şi dezvelirea unei statui a prinţesei Diana.

Este, însă, foarte posibil, ca discuţia să aibă loc doar online, dat fiind că Regatul Unit se află într-o situaţie fără precedent în ceea ce priveşte pandemia de coronavirus.

Citește și: Mihaela Rădulescu vorbește în premieră despre despărțirea de Dani Oțil și logodnica lui: „Sper să mă iubească și actuala lui soție

Citește și: Andreea Luiza de la „Mireasă pentru fiul meu este însărcinată! Cine este tatăl copilului

Citește și: Monica Gabor, prima fotografie de familie, cu Mr. Pink, fiul lui și Irina Columbeanu. Ce mult a crescut Irinuca!

Citește și: Alina Pușcau și-a ajutat mama să divorțeze de tatăl violent. Cât de mult a marcat-o: „A fost dificil, dar necesar/ INTERVIU

Lucrurile s-au mai calmat în ultima perioadă. Chiar dacă se vor purta discuții pe Zoom, Harry vrea să vorbească și față în față cu familia sa. El a fost în contact cu regina mai des decât ar crede unii'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton