Un nou scandal între Jador și Zanni la Survivor: "Vorbești despre falsitate față de prieteni, când..."

 Oana Pantazi
.

Apele s-au tulburat din nou între Jador și Zanni la Survivor, după ce, la ultimul consiliu, manelistul l-a atacat pe colegul său Faimos, reproșându-i că-i vorbește pe la spate pe unii dintre colegii lor de echipă. Cei doi au avut un nou scandal.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Jador și Zanni de la Suvivor sunt din nou în scandal , la scurt timp după eliminarea Anei Porgras. Trapperul și manelistul au intrat în conflict după ce cel din urmă i-a reproșat colegului său Faimos că îi vorbește pe la spate pe unii dintre concurenții din echipa lor. Drept urmare, Zanni i-a pus față-n față pe Jador și Culiță Sterp, manelistul dorind să le demonstreze că, de fapt, nu sunt prieteni.

Jador-la-Survivor-Romania-2Jador-la-Survivor-Romania-2

De ce s-au certat Jador și Zanni la Survivor

În competiția din Republica Dominicană, spiritele sunt tot mai încinse, după ce Jador și Zanni au început să-și facă din nou reproșuri. Spiritele s-au încins între cei doi, atunci când trapperul a amintit de neînțelegerea dintre ei și Culiță Sterp. Faimoșii au discutat, de asemenea, și despre persoanele care ar merita să fie votate pentru eliminarea din concurs. Zanni nu a vrut să-l aleagă însă pe Culiță Sterp, precizând că nu este deloc fals.

„O să mă gândesc bine și o să văd pe cine votez, pe Culiță sau pe Elena, nu trebuie să bag fitile pe la spate. Elena Marin a fost de acord cu treaba asta, ceea ce mi-a confirmat că ea a încercat să-mi pună ceva pe spate, să cad', a spus Zanni în consiliu.

Citește și: Ana Porgras, totul despre eliminarea de la Survivor: „Jador nu s-a gândit că o să plec'. De ce s-a certat cu Zanni

Citește și: Ce relație au, de fapt, Ana Porgras și Zanni de la Survivor.Jador i-a dat de gol!

Citește și: Raluca Pastramă și Pepe, pentru prima oară împreună, după divorț. Au pozat ca o familie

Citește și: Reacția lui Cătălin Moroșanu după ce tânărul care a mers călare la maternitate a vândut casa primită gratis: „Nu s-a dus nici la muncă”

„Ai prins glas, înțeleg că ești favorit… Ai vrut să-l votezi pe Culiță, cum nu ai vrut? Ai spus, ce naibii! Am vrut să-i demonstrez lui Culiță că suntem falși față de el', a declarat Jador.

„Vorbești despre falsitate față de prieteni când tu ai făcut ce ai făcut? Cum ai vorbit despre el, mereu în lipsa lui', a adăugat Zanni.

Elena Marin, acuzații la adresa lui Zanni

Jador și Zanni s-au luat la harță la Survivor, după ce protejatul lui Alex Velea a propus-o spre eliminare pe dansatoarea Elena Marin. Aceasta a intervenit și ea în scandalul dintre cei doi, concurenta mărturisind că trapperul a vrut să o cumpere.

„Este simplu… am simțit la Zanni că a vrut să mă cumpere, nu am acceptat asta. I-am spus să nu încerce să facă lucrul acesta. La finalul discuției mi-a spus: «Ești fată deșteaptă, știi ce ai de făcut». 

Mi-a sugerat în felul acesta să nu votez nici pe Moro, nici pe Jador, nici ceilalți oameni cu care noi ar trebui să mergem în competiție mai departe. Singurul despre care nu a vorbit a fost Culiță', i-a declarat Elena Marin lui Daniel Pavel.

„Băi bossule, sunt filmări! Ai spus chestia asta în baracă, ești nebun? Tu îți dai seama că există o filmare cu chestia asta și tu vorbești contra vorbelor tale?', a mai adăugat Jador.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton