Un nou cuplu în showbiz! Iuliana Luciu și Cristi Mitrea sunt împreună

 Oana Pantazi
.

Iuliana Luciu și Cristi Mitrea formează cel mai nou cuplu din showbizul autohton! Fostul iubit al Andreei Mantea și sora Nicoletei Luciu au fost surprinși recent împreună.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

După un an agitat, cu multe despărțiri furtunoase, iată că luna decembrie a adus și o surpriză de proporții – Iuliana Luciu și Cristi Mitrea formează cel mai nou cuplu din showbizul autohton!

Cei doi deja nu își mai ascund dragostea și nu s-au ferit să-și trăiască povestea de dragoste în public. Surprinși recent într-un restaurant de fițe din București, cei doi îndrăgostiți se sărutau pasional fără să le pese de ochii indiscreți.

Iuliana Luciu și Cristi Mitrea, un cuplu neașteptat

Iuliana și Cristi au fost surprinși recent de paparazzii Spynews, la ceas de seară, într-un restaurant de fițe din Capitală și, dacă la început, părea o întâlnire obișnuită, pe parcurs lucrurile s-au încins între cei doi. Iuliana Luciu și Cristi Mitrea nu s-au ferit să-și exprime sentimentele, chiar dacă se aflau într-un loc public… Focoasa șatenă și iubitul ei s-au îmbrățișate, el a mângâiat-o cu duioșie și nu și-au putut ține mâinile departe unul de celălalt, dovadă că relația lor este în faza de început…

unnamed-fileunnamed-file

Sărut pasional în plină stradă

Apoi au ieșit împreună din restaurant, la braț, iar sora Nicoletei Luciu și-a îmbrățișat, din nou, pe la spate, proaspătul iubit, în timp ce el aștepta taxiul, rămânând apoi îmbrățișați. Cel mai aprins moment avea să urmeze însă la sosirea mașinii lui Lucian… În momentul despărțirii, Iuliana Luciu și Cristi Mitrea s-au sărutat pasional mult timp, soptindu-și cuvinte dulci la ureche.

Probabil, curând, sora Nicoletei Luciu și fostul iubit al Andreei Mantea își vor oficia legătura, mai ales după seara trecută… Până acum, cei doi n-au dat de bănuit, chiar dacă se urmăresc pe Instagram, unde își dau like-uri la postări.

Citește și: Augustin Viziru, primele declarații înainte de finala Ferma 2020: „Nu plec capul în fața nimănui, nu tolerez și nu fac compromisuri”/ EXCLUSIV

Citește și: Manuela Hărăbor, declarație sfâșietoare despre fiul său bolnav de autism: „Este extrem de complicat să ţii în casă un copil cu retard, uneori clachez!”

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum Lavinia Tatomir, văduva lui Adrian Pintea. Au trecut 13 ani de la moartea marelui actor

Citește și: Cum se simte Gheorghe Visu, infectat cu COVID-19, după o săptămână în spital: „A mai fost internat din cauza problemelor la plămâni”

Foto: Instagram, Spynews

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton