Un actor de telenovele a murit după ce a mâncat carne de porc infestată. Avea doar 41 de ani!

 Oana Pantazi
.

Sebastian Ferrat, un cunoscut actor mexican de telenovele, a murit după ce a mâncat carne de porc infestată. Avea doar 41 de ani…

Într-o perioadă în care românii consumă excesiv produse din carne de porc, o veste tristă și în egală măsură îngrijorătoare ar trebui să tragă un semnal serios de alaramă – Sebastian Ferrat, un cunoscut actor de telenovele mexican, a murit din cauza cărnii de porc infestate!

În vârstă de doar 41 de ani, Sebastian Ferrat a încetat din viață, cu doar două zile înainte de sfârșitul anului, din cauza complicațiilor survenite în urma consumului de carne de porc infestată, scrie mundodeportivo.com.

Acesta a fost diagnosticat, în urmă cu două luni, cu cisticercoză, o infecție a țesuturilor provocată de dezvoltarea larvelor de tenie porcină, acela fiind și momentul în care au apărut zvonuri privind starea sănătății sale. Din nefericire, acesta a pierdut lupta cu viața, la doar 41 de ani, medicii dovedindu-se neputincioși.

Sebastian Ferrat era foarte cunoscut în Mexic datorită rolului lui Juan Antonio Marcado, din telenovela „El Señor de los Cielos'. Actorul a apărut în multe alte producții ale celor de la Television Azteca și de la Telemundo.

Foto: Profimedia, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton