Cum arată Aris, fiul Andreei Esca, la 19 ani: „Cel mai mișto bărbat din Univers”

 Borcilă Andreea
.

Cum arată Aris, fiul Andreei Esca, la 19 ani. Fiul Andreei Esca și al lui Alexandre Eram și-a sărbătorit ziua de naștere cum se cuvine, iar de frumoasele urări s-a ocupat mama lui. Celebra prezentatoare de știri de la PRO TV este extrem de mândră de copiii ei și îi laudă ori de câte ori are ocazia. Iată ce i-a transmis vedeta, de ziua de naștere a băiatului ei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Andreea Esca a născut, prin cezariană, un băiat perfect sănătos în data de 24 iulie 2003, la Spitalul Clinic de Urgență Sfântul Pantelimon, din București. Vedeta PRO TV trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de omul de afaceri Alexandre Eram și au împreună doi copii, pe Alexia în vârstă de 22 de ani și pe Aris, care a împlinit recent 19 ani.

aris-andreea-esca-1aris-andreea-esca-1

Andreea Esca se simte un om împlinit, iar asta pentru că o așteaptă acasă o familie superbă. Fiind foarte activă pe rețelele sociale, celebra jurnalistă a ținut să-i transmită cele mai frumoase urări fiului ei, cu ocazia zilei sale de naștere.

Citește și: Aris Eram, fiul Andreei Esca, are un talent ascuns.Momentul emoționant în care cântă la pian

Citește și: Andreea Esca și-a făcut primul tatuaj la 49 de ani.Cum arată și pe ce parte a corpului se află

Citește și: Iulia Vântur a împlinit 42 de ani. Cum și cu cine și-a sărbătorit ziua de naștere:„Fericirea este pe cale să vină în viața ta'

Citește și: Soția lui Mircea Radu a fost lovită de un taxi, pe trecerea de pietoni.Cum se simte acum, după ce a ajuns la spital: „Recuperarea mea…”

Cum arată Aris, fiul Andreei Esca, la 19 ani

Aris Melkior, fiul Andreei Esca și al lui Alexandre Eram, a împlinit 19 ani. Mezinul familiei este extrem de îndrăgit de către părinții săi, dar și de sora lui, Alexia Eram. Cu ocazia zilei sale de naștere, mama lui Aris a ținut să posteze cele mai frumoase urări, fiind extrem de mândră de fiul său. Pe rețelele sociale, Andreea Esca a publicat mai multe poze, inclusiv din copilăria lui Aris, alături de care a scris și câteva mesaje emoționante.

„Aris e cald, haios, iute la minte, bun la vorbe, chibzuit la fapte, dezordonat, aiurit, caustic, filozof, atent la detalii. Așa cum e, e băiatul meu iubit, care a fost frumos din prima clipa în care a apărut pe lume! Și care mi-a dat voie să-l iubesc cu patima mea îngrozitoare, învățându-mă răbdarea. Iți mulțumesc Aris Melkior!', a scris Andreea Esca pe Facebook.

„Și s-a deschis sezonul la Lei cu iubitul meu care, ca un Leu ce e. E cel mai mișto, cald, haios bărbat din Univers. Te iubește mama până la Lună și înapoi, că Soarele se știe, tu ești', a scris Andreea Esca, pe Instagram.

„Când au trecut 19? Pare că și pe tine te doare capul când te gândești!', a mai continuat ea.

Andreea Esca este o mamă tare mândră și își susține cei doi copii în tot ceea ce fac. În timp ce Alexia este pasionată de modă și tot ce înseamnă mediul online, fiul cel mic al prezentatoarei cochetează cu muzica. Nu de puține ori, Aris a fost surprins în timp ce oferea o interpretare superbă a unei celebre partituri de muzică clasică.  

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton