Care au fost ultimele cuvinte ale actorului Thury Ștefan înainte să moară: ”A fost diagnosticat cu cancer la cap. Se topea pe picioare. Mi-a spus că el...”

 Calin Maria Bianca
.

Care au fost ultimele cuvinte ale actorului Thury Ștefan înainte să moară. Toată lumea știe cumplita veste care a luat cu asalt ieri lumea cinemataografiei și a dansului. Regretatul actor și totodat unul dintre cei mai mari balerini din România, Thury Ștefan, a încetat din viață. Din nefericire, acum s-a aflat faptul că se confrunta cu o boală nemiloasă, ce nu putea fi tratată în vreun fel, astfel că, potrivit soției sale, Mioara, Thury Ștefan 's-a topit pe picioare'. Iată care au fost ultimele lui cuvinte înainte de a trece la cele Sfinte!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Thury Ștefan s-a făcut de-a lungul anilor extrem de reamarcat în lumea actoriei pentru rolul său în 'Nea Mărin miliardar', în 'Veronica', cât și pentru cea mai bună interpretare a lui Charlie Chaplin. Totuși, asta nu este tot. A fost cunoscut de toată lumea, drept cel mai mare balerin din România, astfel că numele său a fost de-a lungul vieții extrem de auzit, iar de acum înainte o să fie veșnic întipărit în mintea și inima multora.

99999-399999-3

Când vine vorba despre trecutul amoros, Thury Ștefan a avut unul destul de tumultuos, astfel că a fost căsătorit de trei ori. A fost primul soț al Ancăi Pandrea, însă mariajul lor nu a durat prea mult. După căsnicia cu Anca Pandrea, cel de al doilea mariaj a fost cu balerina Cornelia, femeia care i-a dăruit doi copii, pe nume Violeta şi Ernest, iar mai apoi, după divorțul de ea, și-a găsit liniștea, fericirea și marea iubire în brațele Mioarei, femeia alături de care și-a dat ultima suflare.

Citește și: A murit actorul Thury Ștefan, care a jucat în „Nea Mărin miliardar'. A fost primul soț al Ancăi Pandrea

Citește și: Deea Maxer spune ce se întâmplă cu sursele de venit ale cuplului, după divorțul de Dinu Maxer: „Noi, din punct de vedere profesional…”

Citește și: Cum se simte Mioara Roman după ce a fost internată de urgență. Oana Roman: 'Starea ei s-a degradat brusc și medicii erau reținuți'

Citește și: De ce lipsește Răzvan Simion de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1: „Cu cât trec anii…”

Care au fost ultimele cuvinte ale actorului Thury Ștefan înainte să moară

Mioara, văduva lui Thury Ștefan, și-a găsit puterea de a spune câteva cuvinte despre moartea lui Thury Ștefan, astfel că a dezvăluit faptul că suferea de cancer la cap, iar diagnosticul i-a fost pus în urmă cu doar două luni. Nu a existat tratament, iar medicii nu au mai avut ce să-i facă, astfel că în tot acest timp s-a topit pe picioare. Ieri când starea lui de sănătate a fost extrem de gravă, a simțit că moare, astfel că ultimele lui cuvinte au fost o declarație de dragoste pentru Mioara, cea cu care a trăit o frumoas poveste de dragoste și care i-a fost alături și la bine, și la greu.

'A murit Thury al meu drag. Era foarte bine, până acum două luni, când a fost diagnosticat cu cancer la cap, cu metastaze, avea tumoare. Nu a fost un cancer operabil, medicii nu au avut ce să îi mai facă, în două luni s-a stins din viață, s-a topit pe picioare. Am stat lângă el până în ultima sa clipă de viață. Ultimele lui cuvinte au fost: 'Mai am puțin și mor. Să știi că te iubesc foarte mult!'. Iar eu i-am zis: 'Thury, nu o să mori, nu te las eu să mori!'. Ieri, la 7.00 dimineața, a plecat…', a spus Mioara, văduva lui Thury Ștefan pentru Playtech.

Când și unde va fi înmorântat regretatul Thury Ștefan

Thury Ștefan a murit ieri, 4 aprilie, iar astăzi, trupul său neînsuflețit va fi depus la Capela Bisericii 'Sfântul Nicolae', din centrul orașului Câmpulung, unde o să stea până cvineri, când o să fie condus pe ultimul drum. Înmormântarea va avea loc la Ștefănești, la Goleștii de Argeș, unde și-a dorit dintotdeauna să fie îngropat marele actor. De asemenea, pentru acest loc a făcut numeroase donații și are inclusiv un monument frumos!

'Astăzi, după ora 13.00, sicriul cu trupul său neînsuflețit va fi depus la Capela Bisericii 'Sfântul Nicolae', din centrul orașului Câmpulung, iar înmormântarea va avea loc, vineri, la Ștefănești, la Goleștii de Argeș. Acolo avem locul de veci, acolo avem un monument frumos, acolo el a făcut donații, patru icoane superbe. A fost dorința lui, plus că la Muzeul Golești are ca donații și emblema muzeului. Acolo este și o biserică-monument, veche de 600 de ani'., a continuat Mioara, văduva regretatului Thury Ștefan.

De ce nu participă fiica lui la înmormântare

Thury Ștefan o să fie condus pe ultimul drum vineri, alături de toți cei care l-au cunoscut, îndrăgit și iubit de-a lungul vieții. Cu o durere apăsătoare, Mioara, văduva regretatului actor, a explicat că, din nefericire, fiica lui nu o să fie prezentă, asta deoarece este în Italia și nu poate să vină fiindcă are doi copii mici pe care nu are în grija cui să-i lase.

'Fiica lui nu este în Franța, cum se tot spune, e o greșeală. Ea locuiește, de fapt, în Italia. Însă nu poate să vină la înmormântare pentru că are doi copii mici'. , a concluzionat văduva Mioara.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton