"Am jucat cu mama moartă în casă". Tudorel Filimon, alias Nea Popa din serialul "La bloc", a rămas marcat de o dramă teribilă

 Radulescu Ruxandra
.

Tudorel Filimon, nea Popa din serialul „La bloc”, a rămas marcat de o dramă teribilă. Actorul Tudorel Filimon este cunoscut publicului în rolul lui nea Popa, din serialul de comedie „La bloc”. Puțini știu însă că dincolo de atitudinea sa veselă și prezența plină de energie, se ascund drame și regrete. Actorul a sacrificat totul în numele pasiunii sale pentru teatru, așa că atunci când mama sa a murit, Tudorel Filimon a fost nevoit să urce pe scenă ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Tudorel Filimon, nea Popa din serialul „La bloc”, a rămas marcat de o dramă teribilă. Actorul Tudorel Filimon, 69 de ani, este cunoscut de public din serialul de comedie „La bloc”, unde l-a interpretat pe simpaticul Nea Popa. Chiar dacă Tudorel Filimon s-a prezentat întotdeauna cu zâmbetul pe buze în fața telespectatorilor, actorul ascunde o dramă profundă. Filimon și-a dedicat întreaga viață actoriei, iar comedia a fost genul de spectacol care i s-a potrivit cel mai bine. Însă, atunci când mama sa a murit, Tudorel Filimon a trebuit să se prezinte pe scena teatrului și să stârnească publicului hohote de râs, deși sufletul său era copleșit de durere. Tudorel Filimon a povestit întreaga experiență la podcastul lui Măruță.

tudorel-filimontudorel-filimon

Tudorel Filimon, alias nea Popa din serialul „La bloc”: „Am jucat cu mama moartă în casă”

Actorul de comedie Tudorel Filimon, din „La bloc”, a făcut adeseori publicul să râdăînsă artistul a trăit o experiență dureroasă, despre a povestit abia recent. Filimon a relatat că atunci când mama sa a murit, a fost nevoit să joace într-un spectacol de comedie și să facă publicul să râdă, deși sufletul său era copleșit de tristețe.

„Am jucat cu mama moartă în casă. Mama mea era moartă în casă. Acolo… Cum, mă, o las dimineață, o văd doar la cimitir, să fie groapa? A venit o mașină. M-a luat, m-a dus la Călărași. Am jucat comedie. Colegii jucau extraordinar de prost. Toți știau că murise mama. Domnule, m-am îmbrăcat, m-am întors acasă. Publicul a râs, că nu știa nimic. Astea sunt dure.

Citește și: Cu ce se ocupă acum Tudorel Filimon, care juca în serialul La Bloc, în urmă cu 21 de ani: „Nu mă mai scoate nimeni din nea Popa!”

Citește și: Tudorel Filimon, alias Nea Popa din „La Bloc', despre banii primiți din drepturile de autor: „Nu poți conta pe ei. Asta e situația'

Comedia pe care o faci ușor gândit iese bine. Comedia gândită iese bine și mie îmi place zona asta de suprarealism. Ionescu, Naum… ăștia. Cei care se strofoacă să facă comedie sunt strâmbi. Au gura într-o parte și picioarele împleticite. Întotdeauna trebuie să mergi pe sinceritate. Dacă ai impresia că ești comic, ești fraier. Trebuie să spună publicul că ai fost prea bun, dacă i-a plăcut', a declarat nea Popa din La bloc, în podcastul lui Măruță.

Tudorel Filimon, despre cel mai mare regret din viața sa

Tudorel Filimon a mărturisit că dintotdeauna s-a dedicat meseriei de actor și, în prezent, simte că nu a petrecut îndeajuns timp alături de familie și, în special, împreună cu copiii săi.

„Ca tată, știi care e chestia? Eu, cu serialul, fiind și despărțit de prima soție, de Codruța, copiii fiind în grija Codruței, nu am mai fost atent să mă ocup și eu, să fiu aproape. M-am aruncat foarte tare în adâncul creației artistice. Acum când stau și privesc retrospectiv, îmi dau seama că trebuia să am mai multă grijă de copii', a mărturisit cu vocea aproape stinsă nea Popa.

Tudorel Filimon: „Am avut și dezamăgiri”

Când vine vorba de viața profesională, Tudorel Filimon are o singură dezamăgire, aceea că nu a apucat să joace în anumite spectacole, pentru care simțea că este potrivit.

„Am avut și dezamăgiri, dar cea mai mare, nu am putut la un moment dat să joc ce am vrut. Am vrut să joc în Coana Chirița. Fiind muzical, și nu știu ce, și astea… puteam să cânt, să vorbesc și moldovenește. Am fost, totuși, norocos că am jucat în câteva piese importante. Viața mi-a dat de toate', a mai dezvăluit actorul.

FOTO: Facebook, PRO TV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton