Tudor Giurgiu și Andreea Vasile, fosta logodnică a lui Mihai Bendeac, s-au căsătorit religios. Primele imagini de la eveniment

 Raiciu Adriana
.

Tudor Giurgiu și Andreea Vasile, fosta logodnică a lui Mihai Bendeac, s-au căsătorit religios. Tudor Giurgiu s-a căsătorit religios cu actrița Andreea Vasile. Weekend-ul acesta, Tudor Giurgiu s-a căsătorit religios cu Andreea Vasile. Cei doi au un băiețel superb împreună și trăiesc de mai mulți ani o frumoasă poveste de dragoste. Iată primele imagini de la eveniment!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Tudor Giurgiu și Andreea Vasile, fosta logodnică a lui Mihai Bendeac, s-au căsătorit religios. Andreea Vasile a devenit cunoscută după ce a participat, cu ani în urmă, la emisiunea Big Brother. S-a remarcat imediat în lumea teatrului și a devenit una dintre cele mai cunoscute și apreciate actrițe din țara noastră. Pe lângă cariera impresionantă, artista trăiește și o frumoasă poveste de dragoste alături de regizorul Tudor Giurgiu, cu care are împreună un băiețel de trei ani.

285147994_117417257522284_6926882164113395361_n285147994_117417257522284_6926882164113395361_n

În data de 17 septembrie, Andreea Vasile și Tudor Giurgiu s-au căsătorit religios, anunțul fiind făcut de Elvira Deatcu, prin intermediul unui mesaj postat pe rețelele sociale.

Citește și: Fosta mare iubire a lui Mihai Bendeac are un bebeluș de șase luni.Andreea Vasile e în culmea fericirii, după ce a născut în secret

Citește și: O mai ții minte pe Andreea Vasile de la Big Brother? A fost iubita lui Bendeac, dar între timp, viața i s-a schimbat total:”Atunci când întâlnești un om pe care-l iubești…”

Citește și: Ce afacere are Emilia, mama lui Mihai Bendeac, în București:„Săraca, a albit de cât…

Citește și: Kate Middleton și Meghan Markle, detaliile ascunse din ziua în care i-au adus ultimul omagiu Reginei Elisabeta a II-a

Tudor Giurgiu și Andreea Vasile, fosta logodnică a lui Mihai Bendeac, s-au căsătorit religios

Weekend-ul acesta, regizorul Tudor Giurgiu și actrița Andreea Vasile s-au căsătorit religios. Pe contul de socializare al Elvirei Deatcu au apărut primele imaginil de la eveniment, dar artista a transmis și un mesaj pentru cei doi îndrăgostiți.

„Hello! Andreea și Tudor continuă saga unirii destinelor'… așa începea invitația? Dacă la civilă n-am ajuns, la cea religioasă nu puteam lipsi! Iubire, umor și înțelepciune vă doresc, dragii mei @andreeavasiles și @tudor_giurgiu ?', le-a spus celebra actriță însurățeilor.

Pentru ziua cea mare, Andreea Vasile a decis să poarte o rochie lungă, albă, cu spatele gol, iar părul l-a avut strâns într-o coafură lejeră. Partenerul ei a optat pentru un costum tot alb, iar imaginea a fost întregită de un accesoriu care nu a trecut neobservat, floarea din piept.

Au un băiețel împreună

Tudor Giurgiu și Andreea au împreună un băiețel superb, Alexandru Mihai, în vârstă de trei anișori. Cei doi l-au crescut, în mare parte, singuri, fără a primi prea mult ajutor din partea celor din jur.

„Tot suportul îl am de la prietenul meu, Tudor. E mereu lângă mine și mă ajută foarte tare pentru că uneori clachez. Clachez și am sentimentul că uneori nu fac suficient sau că nu fac ce trebuie și el îmi spune să mă uit la copil, dacă copilul ei bine, înseamnă că am făcut bine.

L-am crescut singuri, am încercat să găsim o bonă, ne mai ajută mama din când în când. Părinții mei sunt din Râmnicu Vâlcea și puteau să vină doar în weekend pentru că mama încă lucrează și în perioadele în care eu am avut filmări, pentru că am filmat încă de când avea Alexandru o lună, mai venea mama să mă ajute.

Înainte să înceapă nebunia cu izolarea, găsisem o bonă. Nu mai aveam cum, pentru că începeam și la teatru repetiții și asta însemna că trebuie să fiu musai 7 ore pe zi acolo. Am găsit o bonă care a venit două zile, după care a început izolarea și nu a mai venit’, a spus Andreea Vasile.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton