Tudor Chirilă, dezvăluiri tulburătoare despre tatăl lui, după 23 de ani de la moartea marelui jurnalist sportiv: "Chiar el spunea că a primit o voce nouă după operație"

 Oana Pantazi
.

Tudor Chirilă a vorbit recent, în cadrul unui interviu emoționant, despre tatăl său, cunoscutul jurnalist sportiv și scriitor Ioan Chirilă, care a încetat din viață în urmă cu 23 de ani. Actorul a avut o relație specială cu părinții săi, de la care a moștenit talentul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Tudor Chirilă a avut o relație apropiată cu tatăl lui, regretatul jurnalist sportiv Ioan Chirilă, după moartea căruia a fondat și Gala Premiilor „Ioan Chirilă', în cadrul căreia jurnaliștii sportivi primesc distincții sportive. Actorul a vorbit în mai multe rânduri despre părintele său, despre care spunea, cu emoție, că a apucat să asculte primul său album cu Vama Veche și „cred că a plecat cumva mulțumit dintre noi. IAtă ce a dezvăluit, recent, actorul!

tudor-chirilatudor-chirila

Tudor Chirilă, dezvăluiri tulburătoare despre tatăl lui

În cadrul unui proiect impresionant – Vocea – Jurnal de poveste – atât Tudor Chirilă, cât și ceilalți jurați de la Vocea României, au dezvăluit care sunt cele mai importante voci din viețile lor. Actorul și solistul trupei Vama a rememorat o amintire emoționată legată de tatăl său. Întâmplător sau nu, în această vară artistul a suferit, la rândul său o operație, după ce a avut un edem pe corzile vocale.

Citește și: Cum și-a descoperit Tudor Chirilă pasiunea pentru actorie:„Prima dată și-a dat seama că am ceva talent…’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum a câștigat Tudor Chirilă primii bani și ce face acum cu economiile:„Am doi copii și ei au nevoie de o investiție’

Citește și: EXCLUSIV! Amintirea din copilărie care l-a marcat pe Tudor Chirilă: 'Nu știu dacă aș face asta cu copilul meu'

Citește și: Sanda Ladoși, furioasă la un an de la moartea prietenului său, Bogdan Stanoevici: „M-a revoltat foarte tare că…’

Citește și: Cum a reușit Ioana Ginghină să scape de celulită, după ce a slăbit:„Să bem 8 pahare de apă pe zi, să…’

„Atunci când mă gândesc la o voce, prima care îmi vine în minte e vocea tatălui meu. Avea pastilele de duminică referitoare la fotbal. (…) Vocea lui era foarte impunătoare și interesant este că tata a obținut-o în urma unei operații de polipi pe coarda vocală, pentru că înainte era foarte gâjâită. După ce s-a operat, vocea lui a primit claritate. Chiar el spunea că a primit o voce nouă după operație. Vocea aia a devenit una recognoscibilă. Cred că m-a atins și pe mine, m-a influențat', a spus Tudor Chirilă.

Cum se înțelege artistul cu mama lui

Tudor Chirilă provine dintr-o familie minunată – Iarina Demian fiind actriță și tatăl său, Ioan Chirilă, jurnalist sportiv. A fost și este un copil iubit. Nu doar el, ci și fratele lui, Ionuț. Destinul a făcut ca artistul să fie în timp coleg de breaslă chiar cu mama lui, Iarina Demian. Asta i-a ajutat să-și facă împreună și mai multe amintiri uimitoare, de neprețuit. Au o relație frumoasă, atât pe scenă, cât și în spatele cortinei, deși uneori au puncte de vedere diferite.

Tudor Chirilă și regizoarea Iarina Demian au o relație atipică mamă-fiu. Amândoi sunt pasionați de actorie, au puncte de vedere diferite și caractere foarte puternice. De cele mai multe ori, cei doi ajung și la neînțelegeri în plan profesional. Chiar dacă discuțiile se aprind, atât Tudor Chirilă, cât și mama lui nu rămân supărați unul pe altul, ci mai degrabă se descarcă pe moment. Cei doi, care au lucrat pentru spectacolul Visul american, au avut o discuție aprinsă.

,Eu jucam foarte exagerat, era prea caricatural, eram prea tușă îngroșată, nu eram credibil, iar eu simțeam că e bine, iar ea spunea măi nu vreau să te mint, nu e bine, iar eu ziceam dacă simt că e bine mă bazez mult pe instinct, iar ea mi-a răspuns: dacă e bine, atunci pot să plec acasă, de ce ai mai chemat un om aici. 

La mine dacă-mi zici pe loc nu fac, apoi mă calmez, mă răcesc și fac. N-am ratat conflicte, ne-am certat de ne-au sărit capacele’, a povestit artistul în emisiunea Teo Show.


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton