Tudor Chirilă, apel disperat în cazul fetiței de 10 ani violate, în Brăila, de doi interlopi: „Se aude Ludovic Orban? Se aude Klaus Iohannis? Trăiesc un sentiment de disperare!”

 Dumba Gabriela
.

Tudor Chirilă a postat un mesaj pe contul său de Facebook, legat de cazul cutremurător din Brăila, unde o fetiță de 10 ani a fost luată de pe stradă, de doi interlopi, bătută cu sălbăticie, violată și apoi aruncată pe stradă, din mașină. Chirilă adresează un mesaj premierului Orban și președintelui Iohannis, prin care îi roagă să ia măsuri și să înăsprească pedepsele pentru astfel de bestii.

„Trăiesc un sentiment de disperare, de furie și de neputință când citesc articolul de mai jos. Cum au crescut indivizii ăștia dacă au putut facă așa ceva? Cumva violul este expresia cea mai de jos a dezumanizarii.

Dar violul asupra unui copil? Dar bătaia până la sânge? Cum va privi lumea în care trăim copilul asta care a fost strivit de un uragan de ticalosie și abrutizare când se juca la 100 de metri de casă? Dacă codul penal nu revine asupra pedepselor, înseamnă că suntem greșiți că oameni.

Trăim într-o țară în care poliția fraternizează cu interlopii. Asta e adevărul. Câți polițiști ați văzut în stradă care să ceară măsuri de eficientizare a cercetării penale? Care să stea în Piață Victoriei și să protesteze pentru profesia lor?

Avem guvern de Românie normală. Avem președinte de Românie normală. Avem ministru al Justiției de Românie normală. Se aude Ludovic Orban? Se aude Klaus Iohannis? Dar Patriahul României comentează pentru credincioși un asemenea eveniment?

Ce ne spune el nouă, turmei? Peste trei zile știrea asta va fi dată uitării. Se vor mai auzi bulgarii pe coșciugul indignării noastre, dar cam atât. Indiferență hrănește România viitorului ingropand orice este rău și de care nu vrem să auzim în goana noastră după ne descurcăm noi'. Suntem la fel de vinovați că violatorii pentru care iadul ar fi o grădiniță cu program prelungit', scrie Tudor Chirilă pe Facebook.

Cei doi violatori din Brăila care au răpit de pe stradă o fată de 10 ani, au bătut-o şi abandonat-o în stradă, au 20, respectiv 30 de ani. Ambii au legături cu lumea interlopă. Indivizii au fost prinşi la doar câteva ore după ce medicii au constatat violul, anunță Adevărul.

Fetiţa, care în momentul în care a fost răpită se juca la mai puţin de o sută de metri de casă, le-a povestit anchetatorilor că a ţipat după ajutor, însă, deşi se aflau mai mulţi oameni în apropiere, nimeni nu a schiţat vreun gest. De cealaltă parte, potrivit unor surse judiciare, unul dintre violatori a apucat să declare, în cursul anchetei preliminare, că fetiţa ar fi mers de bunăvoie cu ei.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton