Tudor Chirilă, afectat de noile reguli de la ”Vocea României”: ”E și mai multă presiune”

 Calin Maria Bianca
.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că emisiunea 'Vocea României' este una dintre cele mai apreciate din țară. Aceasta scoate la iveală talente și voci de aur, cu potențial de viitori artiști. Jurații sunt extrem de atenți în luarea decizilor, dar de data aceasta Tudor Chirilă este afectat de noile reguli. Ce decizii s-au luat în privința emisiunii!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ziua de azi este una specială atât pentru concurenții de la 'Vocea României', cât și pentru susținători și jurați. Seara de 4 noiembrie este despre noi reguli și decizii importante, în ultima ediție a audițiilor pe nevăzute, din sezonul 10. Tudor Chirilă nu este deloc 'liniștit', ci din contră, mai degrabă afectat.

chirila-7chirila-7

Cu siguranță v-am trezit suspansul și vă întrebați despre ce reguli noi și decizii este vorba, de fapt. Nu vă mai ținem în suspans și vă dezvăluim că de acum înainte, jurații nu mai au un număr limitat de concurenți în echipă. Au putut lua pe cine au vrut 'sub aripa lor', iar în seara asta are loc pentru prima dată la „Vocea României', o nouă selecție.

Citește și: Cum a reacționat Tudor Chirilă când a văzut o „drag queen' pe scena de la Vocea României:„Regret că nu m-am…'

Citește și: Irina Rimes, în genunchi în fața unei concurente de la Vocea României:”Mă închin în fața ta”

Citește și: Ce probleme are Amna la coloană. Artista nu se simte bine:'S-a îngroșat gluma'

Citește și: Sharon Stone are o nouă tumoră, la 64 de ani:”Un fibrom mare ce trebuie extirpat”

Tudor Chirilă, afectat de noile reguli de la 'Vocea României'

Emoții, teamă, talent și bucurie sunt cuvintele care descriu ceea ce urmează să se întâmple în ediția din această seara de la 'Vocea României.' În timp ce Irina Rimes este relaxată în privința noilor decizii, Tudor Chirila este afectat de reguli, după cum chiar el a precizat. Deși nu mai erau limitați la un număr de concurenți, Tudor Chirilă nu s-a abătut prea mult și are un singur participant în plus.

„Mi se pare și mai nasol când ești doar cu un om în plus, parcă e și mai mare presiunea… Vestea bună este că acel concurent care ar trebui să plece nu este decis de mine. Nu eu decid cine pleacă în seara asta', a spus Tudor Chirilă conform Libertatea.ro.

Irina Rimes, încântată de noile reguli

În timp ce Tudor Chirilă își face griji în privința noilor reguli și se gândește la cât de greu este să alegi numai din voci bune, Irina Rimes este foarte încântată de schimbări. Artista susține că i se pare o idee grozavă să nu mai fie limitați în a-și alege concurenți.

„Mie îmi place regula asta pentru că sunt oameni care au convins în audiții și, ce să vezi? La următoarea ediție vin alții și mai buni și ar fi fost păcat să nu-i iei doar pentru că ai echipa plină, nu?', a spus Irina Rimes potrivit Libertatea.ro.

Ce părere are Tudor Chirilă despre faptul că Smiley și Theo Rose fac echipă, la Vocea României

Noul sezon al emisiunii „Vocea României’ a venit cu o surpriză inedită pentru concurenți și telespectatori. Pentru prima dată, doi jurați împart scaunul dublu și se consultă pentru a găsi cea mai bună voce de la noi din țară. Theo Rose și Smiley sunt cei care de la începutul sezonului 10 și până acum, au luat deciziile la comun. Ei bine, nici la această noutate Tudor Chirilă nu a putut să nu își expună părerea.

„Cred că se încurcă unul pe altul, într-un mod fericit pentru noi ceilalți (râde)’, a spus artistul, potrivit PRO TV.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton