Cum își menține Paula Seling părul lung și strălucitor: "Îl perii cu o perie specială, destul de rară, cu balsamul..."

 Oana Pantazi
.

La 44 de ani, Paula Seling are un ten perfect și o podoabă capilară de invidiat, artista reușind să-și mențină părul lung și strălucitor fără să îl vopsească. Iată ce trucuri de frumusețe are Paula Seling și cum reușește să aibă un păr de o asemenea lungime mereu impecabil.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Sunt 12 ani de când Paula Seling a devenit vegană și are un stil de viață foarte sănătos și puțini sunt cei care i-ar da 44 de ani. Iar asta deoarece artista are și un ten impecabil, dar și un păr superb, pe care, de altfel, nu și-l vopsește. Iată care sunt trucurile de frumusețe ale Paulei Seling și, mai ales, cum reușește să-și întrețină podoaba capilară la o asemenea lungime.

paula-seling2paula-seling2

Cum își menține Paula Seling părul lung și strălucitor

Care este secretul unui păr lung și strălucitor? Paula Seling dezvăluie că este extrem de importantă hidratarea, dar și faptul că nu își vopsește părul încă. În egală măsură, artista dezvăluie că folosește măști, dar și balsam, pentru a evita electrizarea, dar și uscarea și ruperea părului.

Citește și: Paula Seling a apelat la psiholog când a adoptat-o pe fiica ei, Elena: „Seamănă foarte tare cu tatăl ei. Au fost momente mai dificile. Temerile mele sunt legate de…' / EXCLUSIV

Citește și: „Nu poți să tragi de o relație în care nu mai ești dorit. Cristina Ciobănașu este cea care și-a dorit despărțirea de Vlad Gherman

Citește și: De ce nu este extrădat Mario Iorgulescu din Italia, după condamnarea de 15 ani de închisoare cu executare. Ultima lui fotografie sfidează tot: „Viață minunată’

„Mă bucur că dă roade, de ani de zile. Era o vorbă, că la noi în Maramureș e „musai să ai părul lung și strălucitor'. Bunica mea a avut părul lung toată viața ei și era important să îl mențină sănătos. Eu am constatat că este foarte important, dacă poți, să nu îl vopsești, iar dacă îl vopsești, să fii foarte blând cu el. Iar atunci când îl speli, să îi aplici mască sau balsam. Eu fac asta de fiecare dată. Simt diferența dacă nu am un balsam competitiv sau o mască competitivă, pentru că începe să se electrizeze și să se rupă ușor, se lipește de toate cele, mai ales iarna. Și atunci, îi aplic aceste măști sau balsam, care neapărat trebuie să fie foarte hidratant.

Îl perii cu o perie specială, destul de rară, cu balsamul în el. După aceea nu mă mai ating cu perii de el, decât cu un anumit tip de perie, cu trei rânduri de păr, nu e natural părul, pentru că nu folosesc păr natural, dar este foarte fin și se descâlcește ușor părul. Fiind un păr foarte lung, trebuie periat, dar cu atenție. Și niciodată nu îl bruschez, îl perii de la vârf spre rădăcină, ușor, ușor. Niciodată nu fac asta pe grabă pentru că se rupe. Este o preocupare, o grijă în plus  pe care o am și m-am obișnuit așa. E pe termen lung, adică nu se vede de la o zi la alta, sau de la o lună la alta, ci se vede în timp. Așa cum îți tratezi părul, așa te va răsplăti și el', a declarat Paula Seling în emisiunea Oracolul vedetelor, de la Spectacola și DC News.

Paula Seling, trucuri de frumusețe

Paula Seling mărturisește că are un ten uscat și nu e un secret pentru nimeni că genul acesta de piele tinde să îmbătrânească mai repede, din cauza tendinței de ridare. Drept urmare, artista a dezvăluit că nu-și lasă pielea să sufere nicio clipă, folosind o cremă grasă de fiecare dată când tenul necesită îngrijire.

„De la vârsta de 7-8 ani, pe mine mama m-a învățat că este bine să folosești creme de față. Îmi aplic creme de față de fiecare dată când simt că fața mea are nevoie. Având un ten uscat, folosesc o cremă mai grasă și imediat simt cum se bucură pielea. Sunt atentă la semnele pe care mi le dă pielea', a mai spus artista pentru sursa citată.

De ce a devenit vegană Paula Seling

La 44 de ani, Paula Seling are un trup armonios, un ten impecabil și un păr lung și strălucitor, dar acestea nu sunt, se pare, singurele secrete de frumusețe ale artistei. De ani buni, Paula și-a schimbat alimentația, devenind vegană și spune că acest stil de viață i-a adus doar beneficii. Sănătatea mea a avut de câștigat, energia mi-a crescut enorm, am poftă de viață și satisfacția că pot să fac ceva pentru a ajuta lumea”, ne-a dezvăluit artista.

„Nu am mai mâncat carne de 11 ani, produse de origine animală – de 5 ani și nici nu intenționez să mănânc. Nu mă tentează. Singurul lucru care îmi face cu ochiul sunt fructele de mare sau peștele, rareori. Însă, în general, mă abțin”, a spus Paula Seling pentru VIVA!

Artista spune că nu încearcă să convingă pe nimeni, decizia de a trece la veganism fiind influențată de tratamentul la care sunt supuse animalele în ferme.

„Nu sunt în măsură să dau sfaturi. Este o alegere a fiecăruia. Eu am început ținând posturile. M-am simțit foarte bine și am văzut că e un beneficiu pentru organism. Apoi, am vizionat un film despre industria cărnurilor, cum sunt tratate animalele în ferme și am decis să nu mai fiu parte din așa ceva. Nu le cer nici celor din familie, nici prietenilor să facă precum fac eu.

Pur și simplu, am vrut să fie aportul personal. Dar dacă își doresc asta, să nu înlocuiască produsele animale cu carbohidrați și produse procesate. Să le înlocuiască cu legume, cu crucifere, frunze (spanac, ruccola etc.), să mănânce semințe, să ia B12 și probiotice, după prescripția medicului”, ne-a mai declarat Paula Seling.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton