Ce trecut amoros are Alina Rusu de la Mireasa. E virgină la 29 de ani

 Miniosu Alexandra
.

Ce trecut amoros are Alina Rusu de la Mireasa. Nouă fete curajoase au intrat în casa Mireasa, dornice să-și întâlnească bărbatul ideal. Printre ele se numără și Alina Rusu. Cei care au urmărit emisiunea știu că tânăra concurentă a mai participat și în sezonul 3, cel în care a spus că este virgină la 29 de ani. Iată tot ce nu știai despre ea!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ce trecut amoros are Alina Rusu de la Mireasa. Casa Mireasa și-a deschis din nou ușile pentru un nou sezon, cel cu numărul 4. În total, șapte băieți și nouă fete au trecut casting-ul și au ajuns în emisiune. Pe lista norocoaselor este și Alina Rusu, concurenta care a participat și în sezonul 3.

a1-1a1-1

Ce trecut amoros are Alina Rusu de la Mireasa. Alina Rusu a intrat în casa Mireasa cu emoții, deși nu este pentru prima dată când participă. A ales să poarte o rochie superbă, de culoare violet, ce i-a pus în valoare silueta. În scurta prezentare, concurenta de la Mireasa le-a reamintit telespectatorilor că are 29 de ani și că locuiește în Bologna, Italia. Speră însă să-și găsească sufletul pereche în România.

Citește și: Cine e Alexandra Adelina Tătucu de la Mireasa.Fostul iubit e și el în emisiune!

Citește și: Cine este Ana Maria Mariuța de la Mireasa.Cum arată bărbatul ideal pentru ea

Citește și: Scandal după ce Philip a aflat că Berna de la Puterea Dragostei are un nou iubit:„Mi-e teamă că mă omoară'

Citește și: Ce compromisuri a făcut Tibi Clenci, juratul de la Bravo, ai stil, pentru a ajunge celebru:„Nu m-am jucat!'

Ce trecut amoros are Alina Rusu de la Mireasa

Ce trecut amoros are Alina Rusu de la Mireasa. Deși a fost destul de dezamăgită sezonul trecut, pentru că nu și-a întâlnit jumătatea, acum, tânăra este mai optimistă ca oricând. Consideră că pentru dragostea pură merită să aștepți oricât, de unde denotă că și ea va avea multă răbdare.

„Pentru cei care nu mă știți deja, mă numesc Alina. Am 29 de ani. Locuiesc În Bolonia. Consider că pentru iubirea adevărată să aștepți și să lupți oricât. Sunt pregătită să mă îndrăgostesc într-un amurg cu multe nuanțe violet', a spus Alina Rusu de la Mireasa, la Antena 1.

Întrebată de Simona Gherghe ce așteptări are de la acest sezon, Alina Rusu a declarat că-și dorește să-și găsească o persoană sinceră. Ea vrea de la persoana de lângă ea să fie o fire respectuoasă, dar și foarte familistă.

„Îmi doresc să fie ce n-am găsit până acum. Îmi caut o persoană sinceră, respectuoasă și foarte important, familistă', a transmis concurenta de la Mireasa.

Este virgină la 29 de ani

Ce trecut amoros are Alina Rusu de la Mireasa. Sezonul trecut, Alina Rusu susținea că pune preț pe aspectul fizic al viitorului iubit. Conform spuselor sale de atunci, vrea ca el să fie mai înalt decât ea, cu o înălțime între 1,75 și 1,80, cu părul brunet sau șaten și cu ochii albaștri.

Tot atunci, Alina Rusu de la Mireasa povestea că este virgină, la 29 de ani. Afirmația ei a stârnit atunci un val de reacții. Unii au râs, iar altora li s-a părut incredibil cum de concurenta nu a întreținut relații intime cu niciun bărbat până acum.

Deși în sezonul 3 a fost implicată în numeroase ipostaze controversate, ea spune acum că vrea să se înțeleagă bine cu toată lumea.

„Am venit extrem de pozitivă și sper să mă împac bine cu toată lumea. Nu mai vreau controverse', a adăugat tânăra.

Alina Rusu de la Mireasa a recunoscut că e o fire geloasă, uneori

Potrivit a1.ro, acum câteva luni, Alina Rusu spunea despre ea că este respectuasă, sinceră și inteligentă. Concurenta de la Mireasa și-a recunoscut și defectele, susținând că ar fi complicată, supărăcioasă și geloasă uneori.

Cât despre hobby-urile ei, tot atunci, Alina Rusu povestea că adoră să călătorească. De asemenea, îi place să joace tenis, să practice înotul, să danseze și să meargă la sală și cinema.

Liviu și Maria, câștigătorii sezonului 3 al emisiunii Mireasa

Sezonul trecut a fost câștigat de Liviu și Maria. Astfel, ei sunt cei care au plecat acasă cu premiul uriaș, în valoare de 40.000 de euro. Deși relația lor a fost una controversată, trecând prin multe certuri și neînțelegeri, în final, dragostea lor a învins. Și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt, iar în finala emisiunii s-au și căsătorit.

„Te iubesc așa cum nu am iubit pe nimeni niciodată’, i-a spus Liviu Mariei, în finala emisiunii Mireasa, din sezonul al treilea.

Sursă foto: Instagram & Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton