Tragedia care i-a transformat pe Dan Negru și Florin Piersic în prieteni pe viață: "În fiecare dimineață mă suna"

 Radulescu Ruxandra
.

Florin Piersic și Dan Negru, tragedia care i-a transformat în prieteni pe viață. Relația foarte specială dintre legendarul actor și cel denumit „regele audiențelor” este cunoscută de publicul român. Prezentatorul și-a manifestat dintotdeauna aprecierea față de Dan Negru. Cei doi au depănat amintiri în cadrul multor interviuri de colecție, de-a lungul timpului. Puțini știu care a fost momentul crucial, ce i-a apropiat pe Dan Negru și pe Florin Piersic.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Florin Piersic și Dan Negru, tragedia care i-a transformat în prieteni pe viață. Dan Negru este unul dintre cei mai de succes oameni de televiziuni și puțini sunt la curent cu momente mai puțin fericite din viața acestuia. Florin Piersic, marele actor al scenei românești, îl cunoaște de mulți ani pe Negru, acesta fiind invitat la mai multe emisiuni, în care a încântat publicul cu farmecul său. Pe Dan Negru și pe Florin Piersic îi leagă și o prietenie sinceră, care a fost generată de un moment extrem de trist din viața prezentatorului.

florin-piersic-1-3florin-piersic-1-3

Tragedia care i-a transformat pe Dan Negru și Florin Piersic în prieteni pe viață

Dan Negru și Florin Piersic împărtășesc nu numai o chimie extraordinară pe micile ecrane, ci și o prietenie foarte specială., Dan Negru a dezvăluit care a fost momentul de cumpănă, în care legendarul actor și-a manifestat sprijinul față de el. Negru a dezvăluit că în urmă cu mai mulți ani, tatăl său se afla pe patul de spital, fiind bolnav de cancer, în ultima fază. Dan era nelipsit de la căpătâiul său, în fiecare dimineață. La acea vreme, Florin Piersic îl suna în fiecare zi pe Negru pentru a-i oferi puțină alinare sufletească.

Citește și: Cum arăta mama lui Florin Piersic Jr.în tinerețe. Tatiana Iekel era de o frumusețe rară

Citește și: Cum se înțelege Florin Piersic Jr. cu tatăl său: ‘Există undeva o ruptură, care nu poate fi cusută niciodată’

Citește și:Cu ce probleme se confruntă Vlad Gherman:’Nu știu dacă este oboseală cronică sau dacă corpul meu…’

Citește și: Whats UP, cuvinte dure la adresa lui Ruby și Shift. De la ce a pornit conflictul:'Încheiem prietenia'

Cred că sunt vreo 25 de ani (n.r. de când se cunosc). Dar pot să îți zic o întâmplare care mi-a demonstrat mie prietenia lui Florin. Tata a murit de cancer și în ultima perioadă, în ultimele săptămâni tata era pe ducă, era într-un spital și Florin mă suna în fiecare dimineață la ora 9 să mă întrebe doar atât «cum e tata, puștiule?». Și asta mi-a arătat prietenia lui puternică, n-am să uit asta niciodată! Așa îmi începeam dimineața, era greu, eu mă duceam la spital și Florin mă suna să mă încurajeze «puștiule, e bine tata?»', a declarat Dan Nehru pentru CanCan.ro.

Dan Negru și Florin Piersic, „regii audiențelor”, în seara de Crăciun

Dan Negru a relatat o întâmplare inedită care demonstrează câ de poular este Florin piersic printre români. Prezentatorul TV a propus în urmă cu câțiva ani o emisiune de Crăciun, în care invitatul ar fi fost marele actor. Din nefericire, Negru s-a lovit de un refuz, așa că a propus ideea unei televiziuni mai mici, de știri. Ediția difuzată de Crăciun cu Dan Negru și Florin PIersic a întrecut toate așteptările, în privința audienței.

„Cred că Florin e cel mai popular actor român din toate timpurile și cred că poveștile lui sunt gustate de toate generaţiile, ca și Crăciunul. Acu niște ani am început tradiția Crăciunului cu Florin. Anul trecut, am propus din nou proiectul unei televiziuni generaliste, dar l-a refuzat, așa că m-am dus cu el la o televiziune de știri, cu un public mai mic.

În seara de Ajun, televiziunea mai mică a bătut în audienţă televiziunea mai mare cu interviul meu cu Florin. Asta înseamnă brandul Piersic în România„, a declarat Dan Negru pentru Viva.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton