Tradițiile de Paște, acasă la Maria Dragomiroiu: "Vin și vecinii"

 Dumitrache Laura
.

Tradițiile de Paște, acasă la Maria Dragomiroiu. Celebra interpretă de muzică populară se simte foarte bine atunci când este înconjurată de membrii familiei. Iar Paștele este un moment important pentru multă lume. În casa Mariei Dragomiroiu, sărbătorile pascale aduc multă bucurie, agitație și liniște sufletească.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

În vârstă de 66 de ani ,Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară. În această perioadă, familia este lucrul cel mai important pentru marea artistă și recunoaste că se simte foarte bine alături de nepoții ei. Recent, artista a spus care sunt tradițiile de Paște în casa sa.

Maria DragomiroiuMaria Dragomiroiu

Îndrăgita cântăreață de muzică populară Maria Dragomiroiu a vorbit despre familia sa. Artista se declarată o femeie împlinită și fericită alături de copiii și nepoții săi. Sărbătorile Pascale reprezintă un eveniment care îi aduce împreună.

Citește și: Cum a reacționat Maria Dragomiroiu după ce Cătălin Botezatu i-a lăudat pozele în costum de baie:”Am grijă de mine”

Citește și: Cătălin Botezatu, despre pozele cu Maria Dragomiroiu în costum de baie, la 66 de ani:”E de dat de exemplu”

Citește și: Cătălin Botezatu, prima reacție după ce a fost acuzat că și-a făcut operații estetice:„Niciodată să nu spui niciodată' 

Citește și: Fostul soț al Oanei Cuzino este în comă, la spital.Ce i s-a întâmplat milionarului Yoav Stern

Tradițiile de Paște, acasă la Maria Dragomiroiu

Maria Dragomiroiu, în vârstă de 66 de ani, este fără doar și poate, una dintre cele mai îndrăgite soliste de muzică populară de la noi. Artista se poate declara o femeie împlinită, atât pe plan profesional, cât și personal. Interpreta de muzică populară se pregătește intens pentru Paște, dar are parte de ajutorul nepoților săi. Recent, artista a vorbit despre ce se va întâmpla la ea acasă, de Paște. Cântăreața încearcă să transmită mai departe celor mai dragi persoane tradițiile de mare impact din perioada sărbătorilor pascale.

Poate că nu mă vreți crede când o să vă spun spun că în această perioadă simt nevoia să petrec mai mult timp cu nepoții mei, spre exemplu. Iată de ce am instituit deja un fel de tradiție în familia noastră, în Joia Mare, când eu și nepoții mei, trei fete și un băiat vopsim ouăle. Mi se pare ceva cu totul aparte, la care țin foarte mult', a dezvăluit ea pentru impact.ro.

Maria Dragomiroiu are parte de ajutorul nepoților ei

Îndrăgita artistă se bucură atunci când este înconjurată de familia ei. De Paște, copiii, nepoții, finii și chiar și vecinii vor păși în casa Mariei Dragomiroiu. Pentru că familia sa e una numeroasă, artista și soțul ei, Bebe Mihu trebuie să se ocupe de toate problemele care apar.

„Pentru masa de Paști aș minți dacă aș spune că eu mă ocup de tot! Nici pomeneală. Pe lângă vopsitul ouălor, mai este e însă un lucru la care nu am renunțat. Preparea fripturii de miel! Dacă nu miroase a miel fript în apropierea sărbătorii pascale, atunci în casa noastră nu e atmosferă de Paști!', a mai spus artista.

Cum se încheie tradiția de Paște în familia Mariei Dragomiroiu

Vedeta a mai spus că tradiția de Paște a familiei Mariei Dragomiroiu se încheie mereu cu masa comună. Artista susține că toți membrii familiei vor merge Sâmbătă seara să ia lumină de la biserică, după care se vor așeza la masă.

„Sâmbătă noapte va fi momentul culminant. Vom merge cu toții să luăm lumina de la biserică. Abia apoi ne vom așeza la masa. Aici vor fi așteptați toți, și membri ai familiei, și finii noștri, până și vecinii noștri, cu care am devenit de multă vreme asemenea unei familii. Acesta va fi momentul cel mai plăcut al sărbătorii!', a mai declarat Maria Dragomiroiu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton