Toto Dumitrescu vorbește în premieră despre presiunea de a avea un tată celebru. Ce crede despre numele pe care îl poartă: "Uneori mă dezavantajează"/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Toto Dumitrescu are 22 de ani și deja este actor de 8 ani, cochetând și cu lumea modellingului. Cu toate acestea, este mai degrabă cunoscut ca fiind fiul lui Ilie Dumitrescu. Concurentul de la Te cunosc de undeva ne-a spus ce înseamnă pentru el numele pe care îl poartă și cât de mult i s-a schimbat percepția de-a lungul anilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Deja ești un actor consacrat, dar lumea încă îți spune „fiul lui Ilie Du- mitrescu. Îți dorești să scapi de eticheta asta sau te motivează să devii tot mai bun?

Cred că sunt departe de a fi un actor consacrat.  Sunt  destul  de  critic  și pretențios cu mine și încerc să nu mă îmbăt cu apă rece, deoarece m-aş limita şi aş încetini progresul. Nu mi se pare că „fiul lui Ilie Dumitrescu este o etichetă, ci o realitate pe care o folosesc pentru a mă motiva în călătorie.

Ce  înseamnă,  pentru  tine,  numele Dumitrescu?  Și cum ți s-a schimbat percepția asupra numelui pe care îl porți, de-a lungul anilor?

Este un nume la fel ca oricare altul, poate puțin mai sonor prin prisma realizărilor tatălui meu. Uneori mă avantajează, alteori mă dezavantajează.

Citește și: Cum reușește Oana Cuzino să arate la impecabil la 49 de ani.Ce mănâncă și ce reguli respectă cu sfințenie / EXCLUSIV

Când crezi că vei auzi, în sfârșit: „Uite, el e tatăl lui Toto Dumitrescu!?

Nu știu, foarte greu de spus, deoarece sunt mai mulți fani de fotbal decât cinefili.

Citește și: Alexandra Stan și-a făcut testul pentru COVID-19.Mesajul cântăreței despre starea sa de sănătate

Cum au fost copilăria și adolescența unui puști cu părinți faimoși? Ce a fost diferit? Ai simțit presiunea asta a celebrității?

Uite, eu sunt o fire mai rebelă… Nu am cum să ştiu cum ar fi fost altfel. Mie mi-a fost bine aşa cum a fost. (zâmbește)

De ce actorie și modeling,  și nu fotbal? De obicei, băieții vor să calce pe urmele taților… Te-au sprijinit părinții tăi de la început în alegerea făcută?

Am încercat şi fotbal, dar m-am îndreptat spre artă (actorie). Părinții m-au sprijinit, iar asta m-a ajutat. Este foarte important  să  te  simți  încurajat.  Am cochetat cu modelingul, însă nu mă consider model. Uite o etichetă pe care nu o suport: băiatul frumușel şi atât.

Citește și: Liviu Vârciu, mai fericit ca niciodată de când e tată de băiat:„Seara, doar el îi face baie'

Toto-DumitrescuToto-Dumitrescu
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton