Toma Cuzin, alias Firicel din Las Fierbinți, și-a cunoscut soția la 16 ani. Actorul a fost miner și balerin, în tinerețe: "Eu încă n-am învăţat să fiu omul de succes!"

 Dumba Gabriela
.

Nu tuturor le sună cunoscut numele Toma Cuzin, însă pe Firicel din Las Fierbinți îl știe toată România, cu siguranță! Înainte de a ajunge actor, Toma a avut toate joburile din lume și, astfel, la 43 de ani, este mândru că se pricepe la orice și se poate adapta oricărei situații. În plus, toate locurile de muncă pe care le-a avut îl ajută acum să-și facă rolurile din filme și seriale.

6172402761724027

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Toma Cuzin a muncit de mic și nu s-a dat în lături de la nici un loc de muncă, indiferent cât de greu era. Astfel, Firicel din Las Fierbinți a avut, în viața reală, atât de multe locuri de muncă, din domenii atât de diferite, că dă impresia că a trăit mai multe vieți, nu doar una. Și unde mai pui că are doar 43 de ani!

Am fost dansator la «Doina Gorjului», miner, electrician, agent imobiliar, bucătar, gardă de corp și altele. Am lucrat miner un an și jumătate, după care m-am transferat ca dansator. M-am transferat în interes de serviciu, din funcția de miner, în funcția de balerin', a povestit Toma Cuzin pentru Adevărul.

Pentru că nimic nu este întâmplător, iată că toate meseriile pe care le-a avut l-au ajutat foarte mult în cariera de actor, de mai târziu. „Capeți o ușurință de a te adapta oricărei situații, te transpui mai ușor în pielea personajului', spune actorul, născut în Drăgănești-Olt.

Este în pielea lui Firicel de opt ani!

Din 2012, Toma Cuzin (n.r. Cuzin este prenumele, a fost botezat așa după nașa lui, Cuzina) este în pielea lui Firicel, unul dintre cele mai simpatice personaje din serialul Las Fierbinți'.

„Mi-am asumat acest rol! Dacă se termină serialul, voi face altceva, chiar dacă în memoria colectivă poate voi rămâne Firicel. Dar oamenii uită mult mai repede azi decât acum 20-25 de ani, pentru că au acces la mult mai multe informaţii şi lumea se schimbă mult mai repede.

„Nu am crezut niciodată în talent. Toţi suntem talentaţi. Talentul este acea sclipire pe care o ai tu la un moment dat sau o ai de la un anumit punct încolo în ceea ce faci. Este capacitatea ta de a-ţi lăsa amprenta, de a fi creativ. Nici în noroc nu cred, nici în speranţă nu cred. Pentru mine, speranţa este ceva ce nu pot cumpăra şi, dacă nu o pot cumpăra, nu o pot avea.” – Toma Cuzin

Nu mă aşteptam la un asemenea succes, nu mi l-am asumat şi nu cred că mi-l voi putea asuma vreodată. Dar e mult spus succes, am căpătat un anumit tip de popularitate, iar pentru asta nu eşti pregătit niciodată. Eşti pregătit poate doar dacă asta îţi doreşti dintotdeauna. Eu încă n-am învăţat să fiu omul de succes. După <> am făcut <>, am făcut <>, <>, <>, <>”, a povestit Toma Cuzin.

Și-a cunoscut soția când avea 16 ani

Toma Cuzin s-a îndrăgostit de Cristina pe când avea 16 ani, iar de atunci n-a mai văzut în fața ochilor altă femeie.

Am cunoscut-o pe un lac, unde se duceau copiii să facă baie. Am văzut-o şi trei ani n-am mai văzut nimic în faţa ochilor', povestea actorul pentru Adevărul.

Cristina Toma este artist plastic și au împreună doi copii, o fetiță și un băiețel. În 2015, cei doi soți au jucat, alături de fiul lor, Nicodim, în pelicula Comoara', regizată de Corneliu Porumboiu, iar la premieră a venit toată familia, în formulă completă.

Iată ce își amintește Firicel despre începutul relației cu Cristina.

„Eu eram miner şi intrasem într-o familie de artişti, de oameni de cultură, mama ei era profesoară, tatăl ei era inginer, iar ea, artistă. Îţi dai seama cum eram eu… La întâlnirile cu ei nu trebuia să se vadă şi să se simtă… Cumva, am reuşit să-i păcălesc până n-a mai fost nevoie să mă prefac în faţa lor.

Ei m-au plăcut oricum, am avut o relaţie foarte bună. Mama ei, fiind profesoară de Română şi Franceză, chiar m-a învăţat gramatică. Mă hotărâsem să dau la Sport şi mama ei m-a învăţat să vorbesc, să scriu cât de cât corect şi aşa am intrat la Facultatea de Sport, dar nu am terminat-o, pentru că în 2002 m-am apucat de Actorie', a povestit Toma Cuzin pentru Adevărul.

Citește și:

Nu vei ghici niciodată ce meserie a avut Adrian Văncică, Celentano din Las Fierbinți, în Coreea: „A fost armata pe care n-am făcut-o!'

Cât de frumoasă este soţia lui Dorel din Las Fierbinţi! Povestea lor de dragoste este ca-n filme!

Giani din Las Fierbinți suferă de boala secolului. A plătit prețul succesului

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton