Tom Cruise, o nouă misiune imposibilă! Va fi primul actor care va filma în spațiu, cu ajutorul NASA

 Oana Pantazi
.

Tom Cruise bifează încă un record în cariera sa prodigioasă – cel mai temerar actor de la Hollywod va zbura în spațiu pentru următorul său film, cu sprijinul SpaceX și al NASA.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Tom Cruise se numără printre actorii care se folosesc arareori de dubluri atunci când vine vorba despre cascadorii, fiind cunoscut la Hollywood pentru curajul său nebun. Iată însă că temerarul actor își va depăși curând limitele, urmând să joace într-un film care va fi turnat în spațiu, cu ajutorul agenţiei spaţiale americane NASA, dar și cu sprijinul miliardarului Elon Musk și al companiei sale SpaceX.

Citește și: Apariție rară a Angelinei Jolie, împreună cu copiii. Shiloh, fiica cea mare, a devenit de nerecunoscut

Tom Cruise și altă… misiune imposibilă

Tom Cruise va colabora pentru viitorul film de lungmetraj cu regizorul Doug Liman, cei doi – care au colaborat deja pentru „Edge of Tomorrow' şi „Barry Seal' – urmând să filmeze primele scene în spațiu în luna octombrie a anului 2021, sub coordonarea lui Michael Lopez-Alegria, cunoscut pentru expedițiile sale în spațiu. Conform Deadline, scenele vor fi filmate într-o navă a companiei private SpaceX.

Chiar dacă fanii actorului sperau la o continuare a celebrei serii Misiune Imposibilă, se pare că următorul film al lui Tom Cruise nu va face parte din celebra saga, dar cu siguranță va fi extrem de spectaculos.

Cu siguranță însă actorul nu va dezamăgi, cu atât mai mult cu cât obișnuiește să-și facă singur cea mai mare parte a cascadoriilor. Cu toate acestea, este greu de spus cum vor arăta scenele periculoase filmate pe Stația spațială, dar în mod cert Tom Cruise va fi pionierul unei noi ere în industria cinematografică.

Citește și: Ilinca Vandici, declarații despre debutul în televiziune, la Meteo: „Aveam 18 ani”. Ușa i s-a „deschis” după ce a participat la un concurs de Miss/ EXCLUSIV

Foto: Hepta, Twitter

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton