Titus Antonescu a fost angajat la Chefi la cuțite, după eliminare. Ce rol are acum în emisiune: „Am vrut provocarea asta”

 Oana Pantazi
.

Titus Antonescu a fost angajat la Chefi la cuțite, după eliminare. Titus Antonescu a trecut de la rolul de concurent la cel de angajat la Chefi la cuțite. Tânărul, care nu este bucătar de meserie, ci designer, a reușit să-i impresioneze pe chefi, dar și pe concurenți nu doar cu preparatele sale inedite, ci și cu felul său de a fi, câștigând simpatia tuturor. Iată cu ce se va ocupa Titus de acum încolo la Chefi la cuțite!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Titus Antonescu a fost angajat la Chefi la cuțite, după eliminare. Recent, Titus Antonescu a fost eliminat de la Chefi la cuțite, însă contactul lui cu emisiunea de la Antena 1 nu s-a încheiat. Noul său rol în cadrul emisiunii nu are însă legătură cu bucătăria și cu gătitul și nici cu prezentarea emisiunii. Iată ce va face Titus de acum înainte la Chefi la cuțite!

titus-angajat-la-chefi-la-cutite-2titus-angajat-la-chefi-la-cutite-2

Titus Antonescu, angajat la Chefi la cuțite, după eliminare

Tânărul în vârstă de 22 de ani, de meserie ilustrator și grafic designer, a ajuns la Chefi la cuțite datorită pasiunii sale pentru gătit. Chiar dacă nu avea experiență în bucătărie, Titus a reușit să-i impresioneze pe cei trei chefi cu un desert exotic, găsindu-și astfel locul în echipe. De altfel, tânărul a fost și singurul concurent care a reușit să treacă pe la toți chefii, făcând parte din toate echipele. Mai mult, Titus este simpatizat de toți colegii lui, indiferent de culoare, lucru destul de rar într-un concurs cu o asemenea miză.

Citește și: Panică la Chefi la cuțite, după ce lui Titus Antonescu i s-a făcut rău. A avut nevoie de ajutorul medicilor: „De asta îmi e cel mai frică. Îmi tremură…”

Citește și: Emily Burghelea a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil. Modul inedit prin care a dat fericita veste

Citește și: Când începe „Survivor România’ 2023. Alex Delea:„Show-ul ăsta e pentru dependenții de adrenalină’

Citește și: Ce pensie militară ia Ilie Năstase:„Sunt gata să renunț la ea. Toată lumea sare la gâtul meu’

Acum, Titus Antonescu a fost angajat la Chefi la cuțite, urmând să facă parte din echipă. Fostul concurent nu va avea însă legătură cu bucătăria, cum s-ar fi așteptat fanii săi.

Fac partea de styling, imagine, costumele, cum arată chefii pe sticlă, să nu arate rău, cum arată concurenții, tunicile. Eu îi îmbrac pe concurenți, dar tunicile sunt făcute la croitorie, nu știu să cos. Mă ocup de scenografie, de tot ce înseamnă platoul', a spus Titus Antonescu, conform a1.ro.

Cine este Titus Antonescu

Titus Antonescu a fost angajat la Chefi la cuțite după participarea la show, însă simpaticul concurent își va desfășua activitatea în spatele camerelor de filmat de acum înainte, ocupându-se de partea de styling. De profesie ilustrator și grafic designer, Titus a prins drag de gătit din familie și a avut o relație extrem de strânsă cu străbunica lui, cea care l-a încurajat mereu să se exprime liber.

Pe lângă dragostea pentru arta culinară, tânărul a devenit pasionat și de desen și de fotografie, datorită bunicului său, care avea un atelier în Constanța. A riscat mult la preselecțiile Chefi la Cuțite, unde a preparat desertul „Kunefe și gullac', menit să onoreze legătura strânsă a familiei lui cu Egiptul.

Eu sunt cel mai puțin instruit în ale bucătăriei din tot sezonul acesta, numai că am vrut provocarea asta, am vrut să văd cum e să faci parte dintr-un show TV, să am experiența asta măcar o dată în viață', a mai spus Titus, conform sursei citate.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton