Tily Niculae, mărturisiri sincere despre greutățile întâmpinate după ce a devenit mamă: "Eram obosită non-stop, țipam, trânteam, plângeam în fiecare zi"

 Cica Cristina
.

Actrița Tily Niculae, care a născut pentru a doua oară în urmă cu o lună și jumătate, vorbește despre dificultățile și grijile care vin la pachet cu rolul de mamă. Este împlinită și fericită, numai că asta nu exclude trăirile și angoasele  puternice care urmează când ai în grijă un copil… sau doi.

Tily-Niculae-1Tily-Niculae-1

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Pe Tily Niculae o știm cu toții din serialul românesc 'La Bloc', unde a performat alături de Dana Rogoz și Laura Cosoi. Anii au trecut, iar Tily s-a maturizat și a devenit mamă. Are doi copii, pe care îi adoră.

Cu toate acestea, Tily se numără printre puținele mămici din showbiz care povestesc sincer cu ce anume se confruntă atunci când devin mame. O serie de temeri, timp mai puțin pentru propria persoană, nervi întinși la maxim și plânsete. Cel puțin, asta i s-a întâmplat vedetei când a devenit mamă pentru prima oară.

Citește și: Tily Niculae a slăbit 12 kilograme în șase zile, după experiența de a naște în plină pandemie de coronavirus:'Trec printr-un șoc posttraumatic, vreau să fac terapie'

Se pare că a avut multe de învățat din prima experiență, întrucât acum, la distanta de aproape 9 ani, a învățat să privească cu alți ochi maternitatea, are mai multă grijă de ea și oferă sfaturi tuturor mămicilor, astfel încât să reușească să facă față cu brio tuturor provocărilor.

Tily Niculae: „Când ești mamă nu există rețete sau reguli după care să te ghidezi”

„După ce am născut-o pe Sofia nu am simțit că mă bucur conștient de minunea din viață noastră! Eram obosită non stop, la fiecare scrâșnet, plâns al ei mă urmarea sentimentul – NU SUNT o mama bună! Țipam, trânteam, plângeam în fiecare zi. Oriunde mă duceam – (vizite,parcuri) erau 100 de păreri ale unor oameni care nu aveau delicatețea necesară să mă ‘învețe cum să fac să îmi FIE mie bine!

Nu m-am machiat, nu m-am dat cu parfum aproape 3 ani. Aveam 26 de ani. După atâta timp, cu siguranță am învățat că prioritar este să fiu eu BINE. Când ești mamă nu există rețete sau reguli după care să te ghidezi. Ci există instinct!

Citește și: Tily Niculae, prima vedetă care a născut în plină pandemie de coronavirus:'Personalul medical era depășit. Au fost momente când au întrat fără echipamente de protecție la mine' / EXCLUSIV

Așa că indiferent de ce faci și cum faci, te rog, ai încredere că el nu te va trăda niciodată! Astăzi, la distanță de aproape 9 ani sunt din nou MAMĂ! Aleg să mă bucur conștient chiar și când oboseală este mare, să mă iubesc, să mă răsfăț, să mă simt frumoasă, să mă dau cu parfum chiar dacă sunt în sutien&chiloți&ciorapi aproape tot timpul! Iubește-te, ridică-te, prețuiește-te! După șase săptămâni am și cea de a două poză cu pufosul meu iubit. Vă îmbrățișez!”, a transmis Tily Niculae.

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: Tily Niculae a născut cel de-al doilea copil. Primele imagini cu bebelușul:'Nașterea a decurs bine'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton