Ți-o mai amintești pe Scully din "Dosarele X"? La 51 de ani, actrița e greu de recunoscut!

 Oana Pantazi
.

Între 1993 și 2002, carismatica Gillian Anderson, cunoscută și ca Agentul Scully din „Dosarele X”, a fost probabil cea mai faimoasă actriță de serial de ficțiune din lume. Acum, la 51 de ani, partenera lui Mulder este foarte greu de recunoscut…

Gillian Anderson a fost o adolescentă rebelă, apoi s-a tranformat într-o femeie nonconformistă, care s-a iubit și cu femei, și cu bărbați, iar ulterior a devenit o cunoscută feministă. Notorietatea internațională i-a adus-o însă personajul carismaticei agente Scully, din „Dosarele X”, rol la care a renunțat în 2018.

De-a lungul timpului, Gillian Anderson a câștigat mai multe premii, printre care și un Glob de Aur pentru Cea mai bună actriță într-o dramă, în 1997. Deși, de atunci, nu a mai avut roluri care să aibă același impact la public (chiar dacă a jucat rolul psihanalistei Dr. Bedelia Du Maurier, în „Hannibal”), Gillian Anderson nu a dispărut din lumina reflectoarelor, poate și datorită carismei sale speciale.

Gillian Anderson susține că nu are operații estetice

Și poate și pentru că, pe lângă frumusețe și talent, actrița a fost foarte deschisă întotdeauna, mărturisind că a fost departe de a avea o viață perfectă. Gillian e un star de televiziune și de cinema (de asemenea, mamă a trei copii), dar a avut întotdeauna tăria să-și expună imperfecțiunile odată cu frumusețea, iar pentru asta s-a făcut extrem de iubită.

Gillian Anderson susține că nu are operații estetice și intenționăm să o credem, pentru că își arată vârsta… Acum niște ani, într-un interviu, actrița vorbea despre intervențiile estetice, admițând că „nu vreau să folosesc cuvântul NICIODATĂ. Nu vreau să devin ipocrită în privința asta”.

La 47 de ani, sunt aproape sigură că nu mi-aș face nicio operație estetică, dar știu totuși și că sunt o femeie vanitoasă. Vorbiți cu mine peste 10 ani – până atunci poate se va inventa ceva mai puțin invaziv și atunci poate va fi mai ușor de trecut această barieră, mărturisea atunci Gillian.

Cu siguranță actrița se va răzgândi curând, deoarece semnele trecerii timpului și-au făcut mult prea repede apariția în cazul ei…

Foto: Hepta, Instagram, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton