Ți-l mai amintești pe Bud, din Familia Bundy? Cum arată Bud, la 46 de ani: a avut o viață tumultuoasă cu droguri, alcool, arest și un divorț...

 Oana Pantazi
.

David Faustino, aka Bud din Familia Bundy, are acum 46 de ani și este un tată și un partener dedicat, dar în tinerețe nu a fost scutit de necazuri… Pe care, cele mai multe, și le-a creat singur, precum faimosul personaj pe care l-a interpretat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Lumea îl știe mai degrabă drept Bud Bundy, chiar dacă David Faustino a jucat de atunci în mai multe filme și seriale, numele celebrului personaj lipindu-se de el ca marca de scrisoare. Deși serialul s-a încheiat acum 23 de ani, David Faustino a rămas și va rămâne, în memoria fanilor săi, Bud Bundy.

Cu rolul puștiului venit pe lume într-o familie nefuncțională, din păcate pentru el, cu un IQ superior surorii, dar și părinților săi, David Faustino a făcut deliciul publicului în anii ’90, când saga Familiei Bundy era cel mai urmărit sitcom al acelor vremuri. La fel ca micul Bud Bundy, și viața actorului a fost pusă la încercare, acesta reușind să dea nu o dată de necaz.

David Faustino, la fel de ghinionist ca Bud Bundy

De-a lungul timpului, David Faustino s-a ocupat nu doar cu actoria. La începutul anilor ’90 a deținut un club de noapte în Los Angeles, care se numea „Balistyx”, și, chiar dacă pare greu de crezut, deoarece aspectul fizic nu prea-l recomandă, a devenit și rapper, în muzică fiind cunoscut sub numele de D’ Lil. Din nefericire însă, a existat o perioadă în viața sa când a dat de necaz la fel ca Bud Bundy, care, orice ar fi făcut, plătea oalele sparte…

Citește și: Olimpia Melinte, confesiuni neașteptate despre a doua sarcină: „Soțul meu a știut înaintea mea că sunt gravidă”. Cum a primit fiul actriței vestea / EXCLUSIV

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă s-au despărțit. Vedeta nu mai suportă violențele: 'O să iau o pauză pentru siguranța copiilor'

Citește și: Cum se simte mezzosoprana Maria Macsim Nicoară, la jumătate de an după ce a fost în comă, și cine are grijă de ea. Nu este soțul ei!

Citește și: Horia Tecău are COVID-19. Cum se simte tenismenul: „Îi îndemn pe cei care au luat contact cu mine să se testeze”

Citește și: Alex Bodi, săltat de DIICOT! Fostul soț al Biancăi Drăgușanu ar fi implicat într-un dosar de proxenetism și e suspect de legături mafiote

În 2007, Faustino a fost arestat de poliția din Florida în timp ce se certa în mașină cu prima lui soție, Andrea Elmer, de care tocmai se despărțise, după trei ani de căsnicie. Cei doi au recunoscut că băuseră, însă, spre ghinionul lor, polițiștii au decis să facă o percheziție a mașinii și astfel au descoperit în mașină un pliculeț cu marijuana. Drept urmare, actorul a fost arestat pentru posesie de droguri și ulterior a acceptat să se interneze într-un centru de reabilitare… Iar în februarie 2007 a divorțat de soția lui.

Tată pentru prima oară la 41 de ani

Dacă Bud din Familia Bundy era în permanență refuzat de reprezentantele sexului frumos, iată însă că David a avut mai mult noroc decât personajul său, în cele din urmă. La 8 ani de la divorțul de prima soție, iubita lui, Lindsay Bronson, l-a făcut fericit, aducând-o pe lume pe fiica lor, Ava Marie Grace Faustino, făcându-l pe actor tată pentru prima oară, la 41 de ani.

Acum David Faustino este mai fericit ca niciodată, alături de partenera și de fiica lui și, chiar dacă nu a mai cunoscut succesul fulminant pe care i l-a adus interpretarea rolului lui Bud Bundy, continuă să joace în filme și seriale. În ultimii ani, actorul a apărut în filme ca „Entourage şi „Winx Club, şi în seriale ca „Bones şi „Tânăr şi neliniştit, iar acum profesează și ca DJ.

Foto: Hepta, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton