Theodor a spus adevărul! Ce pastile a luat Margherita de la Clejani în ziua accidentului

 Lupescu Anca
.

A fost scandal în toată regula, atunci când Margherita de la Clejani a fost protagonista unui accident, după ce ar fi consumat droguri la volan. 

Margherita contestă rezultatele testului antidrog făcut de polițiști și așteaptă rezultatele de la INML. Până când vor ieși rezultatele de la Medicină Legală se fac tot felul de supoziții legate de felul pastilelelor pe care Margherita le-ar fi consumat ca să influețeze aparatul de testare a drogurilor.

Theodor, iubitul Margheritei, spune că Margherita a consumat pastile, însă ele se găsesc la farmacie și sunt perfect legale. 

Dacă până acum, Ioniță de la Clejani a spus că el știe că Margherita lua pastile de slăbit și că acestea ar fi putut să conțină substanțe care să dea rezultatul pozitiv la testarea anti drog, ei binse, avocatul lui Theo susține că tânărul i-ar fi spus altceva.

Noi dezvăluiri în cazul scandalului provocat de Margherita de la Clejani. Mama lui Theodor este în stare gravă
Noi dezvăluiri în cazul scandalului provocat de Margherita de la Clejani. Mama lui Theodor este în stare gravă

Theo i-ar fi spus avocatului său că fata Clejanilor ar fi acuzat în ziua respectivă dureri cauzate de o anumită perioadă a lunii și că ar fi luat nurofen. Mai exact, conform lui Theo, Margherita a luat nurofen contra durerilor menstruale.

images-1-4images-1-4

După accident, Margherita a fost dusă la secția de poliție, iar reporterii au surprins o frântură dintr-o discuție pe care aceasta a purtat-o cu tatăl său, care a venit imediat după ea. 

Polițist: 'Dacă era iarbă, ieșea cannabis'

Ioniță de la Clejani: 'De ce n-a ieșit iarbă, au ieșit doar pastille?'

Polițist: 'Nu a ieșit iarbă, doar pastilele acestea, care nu știu ce înseamnă'

Margherita: 'Pastile'

Ioniță: 'pe tine te întreb, cum faci?'

Margherita: 'Eu știu că sunt niște pastille din farmacie'

Ioniță: 'Spune-mi ce'

Margherita a spus ceva, însă inteligibil. Au existat mai multe interpretări a ceea ce ar fi răspuns fiica lui Ioniță de la Clejani la această întrebare, dar nu se știe exact.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton