"Îmi e tare frică". Theo Rose se confruntă cu noi probleme în a cincea lună de sarcină

 Radulescu Ruxandra
.

Theo Rose se confruntă cu noi probleme de sarcină. Theo Rose este însărcinată în cinci luni cu Anghel Damian și împreună urmează să devină părinții unui băiețel. În prezent, artista trece printr-o serie de situații generate de sarcină, de la pofte mai neobișnuite, la stări de greață. Recent, Theo Rose și-a exprimat noi îngrijorări și a povestit ce dificultăți a întâmpinat în ultima vreme.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Theo Rose se confruntă cu noi probleme de sarcină. Theo Rose urmează să aducă pe lume, peste câteva luni, un băiețel, fiul ei cu regizorul Anghel Damian. Între timp, cântăreața de 25 de ani întâmpină o serie de probleme generate de sarcină. Artista a rămas gravidă la puțin timp după ce a devenit iubita lui Anghel Damian, de aceea amândoi au mari emoții în legătură cu nașterea copilașului lor. Recent, Theo Rose a mărturisit că îi este teamă ca nu cumva să se întâmple ceva rău cu bebelușul ei.

screenshot_20230207_100929-1screenshot_20230207_100929-1

Theo Rose se confruntă cu noi probleme de sarcină

Theo Rose a făcut un obicei din a-și ține la curent fanii cu ceea ce se întâmpla în viața ei, mai ales în privința sarcinii. Artista este om mămică tânără și are o mulțime de spaime legate de sarcină. Theo Rose este gravidă în cinci luni, iar burtica ei a devenit îndeajuns de mare încât a trebuit să-și modifice puțin garderoba. Cântăreața nu mai suporta pantalonii care o strâng la jumătatea burții. De asemenea, lui Theo îi este foarte teamă atunci când doarme, ca nu cumva să se așeze prea mult pe burtica de gravidă.

Citește și: „Știi cu cine a fost înainte? Cu nepotul lui Nea Marin. Theo Rose, bârfită într-un mall din București, în timp ce era cu Anghel Damian. Reacția artistei

Citește și: „Nu o să mă oprească un copil. Probabil că o să aibă și el un parcurs greoi. Cum își va crește Theo Rose fiul, după ce va deveni mamă

Citește și: „Sincer, mă mir că nu ne-am despărțit, la ce intensitate se purtau discuțiile. Cum și-au rezolvat Lora și Ionuț Ghenu neînțelegerile în cuplu, de la începutul relației / EXCLUSI

Citește și: Ioana Ginghină și-a luat din primăvară biletele ca să meargă în Zanzibar:Este prima dată când fac Revelionul la cald și bine… / EXCLUSIV

‘În sfârșit am marcat următoarele dificultăți în sarcină, nu mai suport pantalonii care îmi ajung până la jumătatea burții, nu contează că mă strâng sau nu, nu suport să simt nici măcar să simt întăritorul ăla de la jumătatea burții. Și cu somnul, îmi este tare frică și mă trezesc destul de des ca nu cumva să fiu mai pe burtă decât este cazul.”, a declarat Theo Rose pe contul ei personal de Instagram.

Theo Rose se simte mai atrăgătoare, în postura de gravidă

Deși multe femei încep să se simtă destul de complexate atunci când corpul lor se schimbă în timpul sarcinii, Theo Rose a declarat că îi place cum arată în postura de gravidă. Cântăreața este încântată de formele pe care le-a căpătat și își face o mulțime de forme, întrucât se simte foarte atrăgătoare.

„Vă spun sincer, și mie îmi place cum arăt gravidă, mai mult față de cum arătam înainte. Corpul meu a suferit niște transformări mișto. Dacă te uiți așa la mine vezi așa niște forme, ceea ce este extraordionar pentru una care nu a avut deloc. Mi-am luat și eu că toate gravidele un body special, chiloți de femeie gravidă, o bustiera și când mă mai schimb mai fac câte o poză.

Am telefonul plin de poze cu mine gravidă, cu burta, săptămânal îmi fac poze. M-am gândit într-o zi, să îmi fure telefonul și să pună pozele să mă vadă lumea și pe mine că acum îmi place.”, a declarat Theo Rose, pe pagina persoanală de Instagram.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton