Theo Rose a ieșit la film cu părinții lui Anghel Damian. Actorul, noi declarații despre sarcina iubitei lui: „Sunt într-un punct în viaţa mea în care am vrut să fiu”

 Dumba Gabriela
.

Theo Rose a ieșit la film cu părinții lui Anghel Damian. Anghel Damian va fi tătic anul viitor și încă evită să vorbească în public despre această mare bucurie pe care el și Theo Rose o trăiesc. Întrebat dacă este pregătit să schimbe scutece, Anghel Damian a evitat răspunsul și nici iubita lui, Theo Rose, nu este mai generoasă în declarații vizavi de sarcină.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Theo Rose a ieșit la film cu părinții lui Anghel Damian. După doar jumătate de an de relaţie cu Theo Rose (25 de ani), actorul şi regizorul Anghel Damian (31 de ani) a aflat că va deveni tătic. Anghel Damian trăieşte cea mai frumoasă etapă a vieţii sale, atât din punct de vedere personal, cât şi profesional.

45534544553454

Theo Rose a ieșit la film cu părinții lui Anghel Damian

Prezent la premiera celui mai recent film al său, Oameni de treabă', alături de părinții săi și de iubita Theo Rose, Anghel Damian a oferit și câteva declarații legate de viața personală, respectiv relația cu Theo Rose și faptul că vor deveni părinți la anul.

Discret, însă, Anghel Damian a ocolit un răspuns clar atunci când a fost întrebat dacă este pregătit să schimbe scutece.

„În momentul în care voi fi pregătit să vorbesc, în detaliu, despre asta o să vorbim, pentru că e un lucru pe care îl facem împreună… Până atunci, mulţumim tuturor celor care ne-au felicitat şi care ne urează numai de bine.

Încercăm să ţinem, deocamdată, treaba asta cât mai pentru noi. Bucuria e o chestiune foarte intimă şi dacă o pui, aşa, pe o masă publică, ajungi să nu te mai bucuri tu de ea”, a răspuns Anghel Damian pentru Click!.

Citește și:Cum s-au filmat Anamaria Prodan și Adriana Bahmuțeanu într-un restaurant de lux din Capitală:„Suntem cele mai puternice din țară’

Citește și:Cum își împart Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău bunurile, după divorț:„Partaj nu se va face. Și-a luat banii și…’

Citește și:Florin Dumitrescu, după ce Florin Dragomir, cuțitul de aur, a fost eliminat de la Chefi la Cuțite:'Trebuia să dea mai mult'

Actorul, noi declarații despre sarcina iubitei lui

La 31 de ani, Anghel Damian are o viață profesională de succes, iar cea personală este și mai și. După o relație lungă cu Lia Bugnar, regizorul Clanul s-a îndrăgostit acum câteva luni de Theo Rose și anul viitor vor avea un copil.

Sunt într-un punct în viaţa mea în care am vrut şi am sperat să fiu. Împăcat cu cine sunt. Cu nişte proiecte, pe partea profesională, care, iată, au un succes sau sunt bine-primite şi cu o viaţă personală perfect asumată şi punct„, a mai spus Anghel Damian.

Cred în destin. Cred că, pe lângă ce reuşeşti să faci tu cu mâna ta, există undeva, acolo, cineva care veghează, te îndeamnă, te îndrumă şi îţi poartă paşii pe cărarea asta, care ţi-e aşternută de dinainte„, susține Anghel Damian.

„Nu îmi fac, niciodată, proiecţii pe termen lung'

Anghel Damian trăiește clipa și spune că niciodată nu și-a făcut planuri pe termen lung. A lăsat viața să-l surprindă.

Nu îmi fac, niciodată, proiecţii pe termen lung. Eu încerc să mă gândesc în termeni „foarte scurt şi mediu'. Adică fac un efort să trăiesc în prezent. Pentru că, dacă trăieşti în viitor, prea mult, ajungi să te frustrezi că nu eşti încă acolo, unde ţi-ai închipuit tu. Şi ştiu că lucrurile astea se fac cu paşi mărunţi. Evident că, undeva, speram că o să fiu bine.

Nu ştiam ce va fi acel „bine', dar către asta tindeam, undeva, în adâncul sufletului meu. Dar nu aveam o imagine clară şi completă despre cum va fi şi nu aveam nici proiecţii de genul ăsta. N-am fost genul de adolescent, sau copil, sau tânăr, care să se viseze nu-ştiu-cum„, a mai spus Anghel Damian pentru Click!.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton