Theo Rose este însărcinată cu Anghel Damian. Horia Brenciu a confirmat sarcina: „Cât mă bucur că vei deveni mămică și vom avea un nepoțel”

 Dumitrache Laura
.

Theo Rose este însărcinată cu Anghel Damian. După patru luni de relație, Theo Rose și Anghel Damian vor deveni părinți pentru prima oară. În urmă cu patru luni, cei doi surprindeau după ce au fost surprinși că au o relație. Anghel și Theo s-au despărțit de foștii lor parteneri și au decis să formeze un cuplu. Ei bine, iată că relația lor s-a dovedit a fi una extrem de serioasă, iar anul viitor vor deveni părinți.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Theo Rose și Anghel Damian surprindeau în urmă cu patru luni, după ce au fost fotografiați de paparazzi în timp ce se sărutau. Deși se știa că ambii aveau parteneri, ulterior, Theo și Anghel au confirmat faptul că formează un cuplu. Anghel Damian este regizorul serialului „Clanul', iar Theo joacă rolul principal în pelicula de la PRO TV.

theo rosetheo rose

Potrivit Cancan.ro, Theo Rose ar fi însărcinată cu primul ei copil. Relația ei cu Anghel Damian s-a dovedit a fi una extrem de serioasă, iar drept dovadă, cei doi vor deveni părinți peste câteva luni. De-a lungul timpului, Theo și Anghel au preferat să fie discreți cu viața lor personală.

Citește și: Ce defecte are Theo Rose în opinia lui Anghel Damian, iubitul ei:”Niciodată nu e mulțumită”

Citește și:Ce părere are Theo Rose despre infidelitatea în cuplu:„Ce o să se aleagă de familii, că nu o să mai existe!'

Citește și:Andrei Mihalcea a fost eliminat de la Chefi la cuțite. Cum a reacționat Sorin Bontea:„Un pic mai aveam. Muream de…'

Citește și:Ce reguli le-a impus Cătălin Scărlătescu angajaților din restaurant:”Nu le dau bani, nu există salariu și pauză”

Theo Rose este însărcinată cu Anghel Damian

După patru luni de relație, Theo Rose și Anghel Damian vor deveni părinți pentru prima oară. În urmă cu patru luni, cei doi surprindeau după ce au fost surprinși că au o relație. Anghel și Theo s-au despărțit de foștii lor parteneri și au decis să formeze un cuplu.

Ei bine, iată că relația lor s-a dovedit a fi una extrem de serioasă, iar anul viitor vor deveni părinți. Theo Rose a avut o relație de câtiva ani cu Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin, în timp ce Anghel a format un cuplu vreme de mai bine de 8 ani cu Lia Bugnar. Potrivit sursei citate, Theo Rose se declară îndrăgostită de Anghel și susține că nu a mai trăit o asemenea poveste de dragoste frumoasă niciodată.

Horia Brenciu a confirmat sarcina lui Theo Rose

Deși informația nu a fost confirmată de Theo Rose și Anghel Damian, Horia Brenciu a confirmat sarcina pe rețelele de socializare. Cei doi artiști se înțeleg foarte bine și au colaborat muzical, motiv pentru care artistul a felicitat-o pe viitoarea mămică pe rețelele de socializare. „Theo Rose, Dacă ai ști' cât mă bucur că vei deveni mămică și vom avea un nepoțel. Felicitari ție și salutări cordiale tatălui! Mă gândesc la nume, daaa?, a scris Hora Brenciu în mediul online.

Chiar dacă formează un cuplu de doar câteva luni, colegii de breaslă ai celor doi îndrăgostiți sunt alături de ei și i-au felicitat pentru venirea pe lume a copilului lor. În cadrul mesajului postat în mediul online, Horia Brenciu i-a transmis artistei că o va ajuta să aleagă numele pentru bebeluș.

Theo Rose: „Mi-ar plăcea să am trei copii”

Theo Rose declara în podcastul lui Horia Brenciu că și-ar dori să aibă trei copii. La acea vreme, Theo Rose era într-o relație de cinci ani cu Alex Leonte. Frumoasa artistă a declarat că își dorește să aibă o familie numeroasă și să fie mamă tânără. Chiar și așa, Theo declara că nu este încă momentul pentru că mai are mult de muncit.

Theo Rose este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi, iar de curând a intrat în lumea cinematografiei, jucând în serialul Clanul, regizat de iubitul ei, Anghel Damian. Să văd după primii doi (n.r. – copii) dacă-l mai vreau și pe al treilea. Dar mi-ar plăcea să am trei' a spus Theo.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton