Theo Rose confirmă relația cu Anghel Damian: "Alex știa de existența lui..."

 Raiciu Adriana
.

Vestea că Theo Rose și Anghel Damian formează cel mai nou cuplu din showbiz a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că ambii erau deja implicați în relații de lungă durată și aveau planuri serioase de viitor. Imediat după ce au apărut imaginile cu cei doi artiști sărutându-se, artista a decis să clarifice situația. Iată ce a spus Theo Rose pe contul său de socializare!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu puțin timp, Theo Rose și Anghel Damian au fost surprinși în timp ce să sărutau și erau extrem de apropiați, lucru care a surprins pe toată lumea. Artista părea să fie fericită împreună cu Alex, iubitul ei din ultimii ani, în timp ce Anghel Damian forma un cuplu imbatabil, atât pe scenă, cât și acasă, cu Lia Bugnar. Totuși, putem spune că nebănuite sunt căile iubirii!

8888

După ce au apărut primele imagini cu cei doi artiști în calitate de cuplu, Theo Rose a decis să ofere primele declarații despre ceea ce se întâmplă în viața ei la momentul actual. Iată ce a spus pe contul său de socializare!

Citește și: Știați că Marius Tucă are o fată de 22 de ani? Iată cum arată Daria, „Leoaică născută din coama lumii' și cu ce se ocupă

Citește și: Francesco Totti și Ilary Blasi divorțează după 17 ani de căsătorie:Alegerea, deși dureroasă, nu poate fi evitată

Theo Rose confirmă relația cu Anghel Damian

În urmă cu puțin timp, Theo Rose a decis să clarfice situația și a făcut primele declarații despre viața sa sentimentală. Pe contul său de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu ultimele noutăți, a recunoscut că formează un cuplu cu Anghel Damian. Totodată, a mai ținut să sublinieze că relația ei cu Alex Leonte s-a terminat de ceva timp și nu a fost vorba de înșelat în această situație.

'Reiese că relația mea cu Alex s-a încheiat, respectiv că altcineva a apărut în viața mea, lucruri adevărate, doar că lucrurile astea erau știute de către mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine. Doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea, eu, mai degrabă, am vrut să se întâmple cu discreție, și să anunț eu la un moment dat că s-aîntâmplat asta, ne-am despărțit', a spus Theo Rose, pe pagina sa de Instagram.

Se pare că artista și fostul ei partener au decis să se despartă pe cale amiabilă. Ba chiar mai mult, în momentul în care în viața acesteia a apărut Anghel, l-ar fi anunțat imediat pe Alex.

'Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel. Noi am vorbit despre asta. Ne-am despărțit, în primul rând, pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă în viața mea în perioada asta, pentru că am zis că o să vorbim deschis', a adăugat vedeta.

„Nu am fost pregătită pentru declarații”

În încheiere, Theo Rose a mai adăugat faptul că și-ar fi dorit să facă noua relație publică abia după ce anumite lucruri se linișteau în viața ei.

'Nu am fost pregătită pentru declarații, am considerat că trebuie să spun lucrurile astea când sunt eu liniștită, când am timp să mă gândesc la ele, a venit chestia asta pentru că sunt și oameni care nu țin neapărat să-mi fie bine, care ar grea să se înțeleagă și alte lucruri despre mine. Eu n-am păcat în situația asta, sunt o fată corectă, sunt mândră că nimeni nu are cu ce să mă atace în situația asta.  Abia aștept să vă spun toată povestea, noi am avut timp să ne obișnuim cu situația, pare că s-a întâmplat de ieri pe azi, dar nu e așa. Eu simt că sunt acolo unde trebuie să fiu, sper din suflet că și Alex să fie bine, îi doresc tot binele din lume, suntem ok', a mai adăugat artista.

sursă foto- Facebook, instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton