Theo Rose a arătat ecografia cu bebelușul ei: "E frumos băiatul meu"

 Radulescu Ruxandra
.

Theo Rose a făcut publică ecografia cu bebelușul ei. Theo Rose se află în luna a șasea de sarcină și a mers recent la un control medical pentru a afla cum se dezvoltă copilul ei cu Anghel Damian. Artista și regizorul serialului Clanul nu au nici măcar un an de când sunt împreună, dar vor deveni părinții unui băiețel, în doar câteva luni. Theo Rose a făcut o mare supriză fanilor și le-a ecografia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Theo Rose a arătat ecografia cu bebelușul ei. Theo Rose urmează să devină mămică în vară și până atunci trece prin toate emoțiile specifice unei gravide. Cântăreața trebuie să meargă periodic la consult medical pentru a ști cum evoluează sarcina. Theo Rose a avut parte de mai multe momente când s-a simțit rău, iar unele evenimente au fost anulate. Recent, Theo Rose a împărtășit fanilor ecografia bebelușului în a șasea lună de sarcină. Theo a spus și care este starea fiului ei.

screenshot_20230302_032257screenshot_20230302_032257

Theo Rose a arătat fanilor ecografia cu bebelușul ei, în a șasea lună de sarcină

Theo Rose este în culmea fericirii căci se apropie momentul când va deveni mămică. Cântăreața și Anghel Damian vor fi părinții unui băiețel și așteaptă cu entuziasm venirea pe lume a micuțului. Theo Rose a arătat astăzi imaginea bebelușului ei în burtică, în a șasea lună de sarcină. Vedeta a făcut o ecografie și a împărtășit vestea fanilor. Copilașul ei și al lui Anghel Damian se dezvoltă bine, iar Theo a glumit că are ochii verzi.

Citește și: „Cununia civilă ca să fie totul în regulă cu copilul. Să fie copilul pe numele lui'. Theo Rose a vorbit despre nunta cu Anghel Damian

Citește și: Ce pofte are Theo Rose în sarcină. Artista le-a cerut ajutorul fanilor: ‘Am o problemă de gravide. Aș mânca…’

Gata! Am fost și l-am văzut. Toate bune. Perfect se dezvoltă. E și frumos băiatul meu. Are ochii verzi.„, a declarat Theo Rose într-un clip postat pe InstaStory.

Care va fi numele fiului lui Theo Rose și al lui Anghel Damian

Theo Rose va da naștere unui băiețel, iar artista și tatăl, Anghel damian, au decis deja ce nume îi vor pune micuțului. Artista a dezvăluit în cadrul matinalului de la PRO FM că numele copilului va fi Sasha Ioan.

„Mai avem 4 luni. Mult a fost, puțin a mai rămas. Mă simt ok’, a afirmat Theo în timpul matinalului de la Pro FM.

Întrebată dacă a aranjat camera copilului, artista a spus:

Nu am făcut nimic, ne apucăm peste o lună. Nu mă grăbesc. Îl aștept și pe el (n.r. pe bebeluș) să zică ce părere are’, a glumit Theo.

Theo Rose a dezvălui și numele pe care l-a ales pentru fiul ei și al lui Anghel Damian.

Vă spun, că nu am secrete: Sasha Ioan‘, a spus artista.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton